DIY Travel box

Nu de vakantie (bijna) ten einde is begint bij mij altijd snel de herinneringen aan de vakantie te kriebelen. Nadenken over wat ik allemaal heb gedaan en je bedenken dat het allemaal zo snel is gegaan, ik zou het nog 10 keer over willen doen. Gelukkig maak ik altijd veel foto’s en ik bewaar ook echt alles van de vakantie. Met alles bedoel ik alle bonnetjes (gewoon van het tanken bijvoorbeeld) en foldertjes en dingetjes. Mijn vriend lacht me vaak uit om de dingen die ik allemaal bewaar, wat moet je daar nou nog mee? Het doet me herinneren aan de vakantie en ik vind het leuk als ik dat later weer tegenkom, maar ik loop wel altijd tegen een probleem aan: waar laat ik het. In deze makkelijke DIY heb ik daar de oplossing voor: een travel box. Alle reisherinneringen blijven want je kunt alle tierelantijntjes in deze box bewaren.

diy travel box

Wat heb je nodig?

  • schaar
  • doosje/box/dvd hoes
  • landkaart
  • lijm
  • eventueel lineaal

Wat moet je doen?

  • Vouw de kaart uit en leg de deksel van het doosje met de bovenkant naar beneden op de kaart
  • Trek de vorm hiervan over en knip dat uit
  • Herhaal dit bij elke zijde van de deksel/doos
  • Heb je het hele doosje gehad, begin met lijmen

diy travel box

Ik gebruik zelf een doosje die ik nog had liggen, maar een dvd hoes kun je hier ook prima voor gebruiken.  Alle stappen zijn daarbij hetzelfde. Ik ben begonnen met de deksel, deze heb ik op de kop op de uitgevouwen kaart gelegd. Ik ben vervolgens elke zijde bij langs gegaan en heb dit overgetrokken en vervolgens uitgeknipt.

diy travel box

Als je alle zijden bij langs bent gegaan kunnen we gaan plakken en dit is ook direct de laatste stap. Het handigst is om op het lijm op het doosje te doen. Ik heb bij de bovenkant eerst lijm op het papier gedaan, maar dan gaat het heel erg bobbelen en dat is zonde. Lijm alle stroken vast en laat je travel box drogen.

diy travel box

Hiermee is je box al helemaal af, dat ging makkelijk he? Ik ben heel benieuwd naar jouw travel box. Deel hem op Facebook of Instagram en tag ons! (@followfashionhq)

Bekijk hier de DIY Paspoort cover

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
is bier gezond?
Is bier gezond?

Bier voor mannen? Ben jij gek! Het lijkt heel vanzelfsprekend dat bier voor mannen is en wijn voor vrouwen, maar...

Sluiten