DIY: Tribal hakken

De modewereld is nog lang niet uitgekeken op de etnische printjes en exotische invloeden. De DIY van vandaag is geïnspireerd op de Burberry tribal beaded heels uit de Resort 2012 collectie. Deze snelle DIY geeft je garderobe in een handomdraai een tribal update. Kijk met ons mee!


Je hebt nodig:
– zwart, stevig draad
– verschillende kleuren houten kralen

  1. Knip vier stukjes draad van ongeveer 15 cm en vier stukjes draad van 18 cm. Vervolgens kun je beginnen met rijgen. Je kunt er voor kiezen om twee kleuren te gebruiken, zoals op de foto. Een andere optie is om juist all the way te gaan door meerdere kleuren te mixen.
  2. Na het rijgen knoop je er twee van dezelfde lengte samen, zodat je uiteindelijk vier kettinkjes per schoen krijgt. Bevestig aan de samengeknoopte kettinkjes een stuk draad dat lang genoeg is om om je enkel te strikken.
  3. Voila! Het mooie van deze DIY is dat je ze op iedere schoen kunt gebruiken. Probeer ze bijvoorbeeld eens op platte sandaaltjes!

tip: Houten kralen zijn licht, maar voor extra zekerheid kun je er ook voor kiezen om ze te bevestigen met een stukje ketting en sluitinkjes.

Klik hier voor meer DIY’s en neem een kijkje op DIYFashion voor meer leuke DIY tutorials!

Bron: a pair & a spare

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
kim kardashian 2005 tot nu
De beauty evolutie van Kim Kardashian

Kim Kardashian staat al wat jaartjes in de spotlights. De realityster zorgt er altijd voor dat ze er tip top...

Sluiten