DIY Valentijn: kaarten & giftcards om te printen

Of je Valentijnsdag nu wel of niet een commerciële happening vindt, zelf laat ik op deze dag iedereen die ik lief vind dit toch even merken. Gewoon met iets kleins als een paar lieve woorden op een kaart, zoiets als deze DIY Valentijn: kaarten & giftards die je met één druk op de knop zo uit je printer rollen.

Spread the love

Zeg eens eerlijk, lijkt het jou ook zo romantisch als je op Valentijnsdag door je partner of een onbekende lover overrompelt wordt met een originele verrassing? Of dat Robert ten Brink op je stoep staat met een videoboodschap, ik zou het hilarisch vinden. Genoeg gezwijmel en back to reality. Valentijnsdag of niet, het is altijd fijn om te merken dat iemand je lief, leuk en aardig vindt, toch? Dus ga lekker aan de slag met deze DIY Valentijn: kaarten & gifdcards en spread the love.

diy valentijn collage

DIY Valentijn kaarten & giftcardsdiy valentijn kaarten printen

Wat heb je nodig?

 • printer
 • papier
 • pen
 • schaar
 • eventueel: lijm, plakband en een Valentijnsdag cadeau

Wat moet je doen?

 1. Kies de kaart of giftcard uit dit je leuk vindt, print hem uit (de links om de afbeeldingen te downloaden staan hieronder) en knip de kaart op het juiste formaat.
  Witte kaart en giftcard
  Roze kaart en giftcard
 2. De rest is up to you: schrijf er een lieve boodschap op of plak hem bijvoorbeeld op je cadeau. Nog een idee: print deze zwarte of witte wikkel uit, wikkel het om een chocoladereep, geef er een kaartje bij en je originele cadeau is klaar

diy valentijn chocola
diy valentijn kaartjes
Valentijnsdag: Yay or Nay?

Is 14 februari voor jou een dag als geen ander of haal je alles uit de kast om je geliefde te verrassen? Geef jij Valentijnsdag een Yay of een Nay?

Wil je meer inspiratie om je geliefde te verrassen? 6 X de leukste Valentijnsdag verrassingen

Bron, downloads en foto’s: Homey Oh My

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
vlog marlou
VLOG #4: Dagje Amsterdam & content creëren

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Deze week neem ik jullie mee naar Amsterdam, geef ik een kijkje...

Sluiten