5 X Doelen die ik mezelf heb gesteld voor 2018

Happy 2018 allemaal! Hebben jullie een beetje genoten tijdens oud & nieuw? En ben je nieuwjaarsdag een beetje goed doorgekomen? Ik heb de laatste dag van het jaar afgesloten met een heerlijk uitgebreid ontbijtje op bed waarbij ik eens de tijd heb genomen om nieuwe doelen te stellen voor 2018.

Geen goede voornemens maar doelen

Persoonlijk krijg ik altijd een beetje de kriebels van goede voornemens. Ik spreek liever over doelen stellen! Ik heb gemerkt dat het voor mij heel goed werkt om zo nu en dan eens stil te staan bij waar ik momenteel sta en wat ik nog wil bereiken. Wanneer ik het opschrijf wordt het concreter en kan ik er ook naartoe werken. Tijd om een aantal van mijn doelen met jullie te delen.

1. Meer tijd nemen voor ontbijt & lunch

Mijn uitgebreide ontbijtje bracht me direct bij mijn eerste doelstelling voor 2018. Ik ga weer fulltime voor mezelf werken (in deze blog lees je meer hierover) en dat betekent dat ik ook veel vanuit huis werk. Ik heb nogal de neiging om tijdens mijn thuiswerkdagen direct achter mijn computer te kruipen en er nauwelijks meer achter weg te komen. Mijn boterham eet ‘s ochtends terwijl ik al ben begonnen met werken en het komt regelmatig voor dat ik vergeet te lunchen. Mijn doelstelling is dus om elke dag tijd te nemen voor ontbijt en lunch. En eerlijk is eerlijk; dit prachtige servies van Maxwell Williams helpt hier zeker bij!

maxwell williams servies maxwell williams servies maxwell williams servies

Cookinglife

Dit nieuwe servies shopte ik bij Cookinglife. Dit is een geweldige webshop voor kookliefhebbers. Naast servies vind je hier ook mooi bestek, glaswerk, pannen, pastamachines en nog veel meer! Ik vind het altijd leuk om eten uit te stallen op een etagère en als theeleut mag een mooie theepot natuurlijk niet ontbreken in mijn serviescollectie ;-) Op de foto’s zie je het servies van Maxwell Williams Diamonds.

2. Nieuw jaar = nieuw design

Mijn tweede doel voor het nieuwe jaar is een nieuw design voor mijn websites. Ik krijg nog regelmatig complimenten over het huidige design maar eerlijk gezegd ben ik wel weer toe aan iets nieuws. Ik houd nou eenmaal van verandering en gezien veel mensen op mobiel mijn website bezoeken mag hij ook nog wel iets meer mobile friendly worden. Houd de website dus in de gaten want ik ga heel binnenkort hiermee aan de slag!

3. Nieuw verdienmodel

Ik ga binnenkort mijn verdienmodel onder de loep nemen. Niet dat ik ontevreden ben over mijn huidige inkomsten maar het is altijd goed om hier weer eens kritisch naar te kijken. De laatste tijd heb ik al wat ideeën opgedaan maar ik kwam er steeds niet aan toe om dit uit te werken. Ik kan hier nu nog niet teveel over zeggen maar er gaat iets nieuws aan komen waar ik heel veel zin in heb!

Ook heb ik afgelopen tijd al steeds meer fotografie klussen gedaan. Iets wat ik ontzettend leuk vind en waar ik veel plezier uit haal. Ik wil in 2018 dit nog verder gaan uitbreiden en dan bij voorkeur in combinatie met mijn blogs. Dit houdt in dat ik blogs maak voor bedrijven / webshops waarbij ik fotografeer en de webshops deze content weer gebruiken voor hun eigen communicatie. Zo heb ik bovenstaande foto’s gemaakt in opdracht van Cookinglife.

4.  Masterclasses volgen

Ik ben het afgelopen jaar zo ontzettend druk geweest dat ik weinig tijd heb gehad om masterclasses te volgen. Ik heb voor 2018 het doel om hier tijd voor te maken omdat ik het heel belangrijk vind dat ik mezelf blijf ontwikkelen en op de hoogte blijf van alles wat er gebeurt in de branche waarin ik werkzaam ben. Daarnaast zit ik eraan te denken om weer met een ondernemerscoach te gaan werken.

5. Handletteren leren

Voor kerst heb ik het boek ‘Letters’ gevraagd. Het lijkt me ontzettend leuk om het handletteren onder de knie te krijgen. In 2018 wil ik dus meer tijd nemen voor deze nieuwe creatieve hobby. Minder Netfix, meer lezen en handletteren! Lijkt me heerlijk.

Dat waren ze! De vijf doelen voor 2018 die ik graag met jullie wilde delen. Ik ben heel benieuwd of jij al doelen hebt voor het nieuwe jaar.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
home tour Anouk
Binnenkijken bij Anouk – Home tour & interview

Voor mijn Binnenkijker series op Youtube was ik afgelopen week op bezoek bij Anouk. Welke Anouk? Dé Anouk! We hebben...

Sluiten