Event Report: Elle Style Awards 2013

DEBBIE-HENDRIKS

Links: Follow Fashion Blogger Debbie

Deze fashionable week begon afgelopen dinsdag met de Elle Style Awards 2013. Modebeminnend Nederland genoot hier van fashion in optima forma. Het thema was dit jaar Musical: hat en headpieces,  Kortom, maak een feestje van je outfit! En reken maar dat wij Nederlanders dat kunnen.
Pailletten, veren, statement pieces, kleurexplosie, high heels, alles waar wij vrouwen blij van worden werd hier gespot. Op het hoofd? Het kan ook niet anders dat er veelal niet “veilig” voor een basis hoedje werd gekozen. Naast de meest bijzondere hoofddeksels zagen we tassen, pumps, verentooien katteoortjes en zelf een barbie pop op de hoofden van dit fashion publiek.

De Awards voor H&M’s Styliste award, ging naar Pascal-Joel Weber. Deze showde een perfect gestijlde grunge collectie met prachtige kleuren en printmixen. De Personal style award ging naar: Tjitske Reidingma. De avond werd afgesloten met een knalfeest, twaalf centimeter onder je voetjes of niet.. er werd gedanst tot iedereen er bij neer viel. Kijk mee en laat je inspireren. Voor het dragen van een stylish headpiece hoef het geen ESA te zijn!

ELLE-STYLE-AWARDS

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
emerald
Marlou’s Mode Missie: Emerald Green

Voor deze Mode Missie ging ik op zoek naar een leuke outfit met de nieuwe trendkleur Emerald Green, oftewel Smaragd...

Sluiten