Blogger Battle: Perfect Fall Outfit

Na even een korte pauze is het nu gelukkig weer tijd voor de Blogger Battle! Deze maand strijden Anne Solveig, Yasmin en Rachèl om de felbegeerde titel Blogger of the Month. Ze halen drie keer letterlijk alles uit de kast om jullie te overtuigen van hun leuke looks. Deze keer hebben de fashion bloggers de opdracht gekregen om een Perfect Fall Outfit samen te stellen vanuit hun eigen kledingkast. Het is nu weer wat kouder en donkerder buiten oftewel de herfst is echt begonnen en dat betekent dat je weer volop dingen met elkaar kunt combineren. Kijk mee naar de drie outfits en vergeet niet te stemmen op jouw favoriet! Wie inspireert jou het meest?

fall-outfit

Blog: www.annesolveig.nl

“Dit is de herfstoutfit die ik heb gekozen, ik houd van kleding die lekker zit maar daarnaast ook nog eens mooi staat. Zo zou ik ook graag in mijn joggingbroek naar buiten gaan, maar aangezien niemand daar vrolijk van wordt houd ik het bij een comfortabele outfit die wel kan. De blouse die ik draag is van Only. Ik vind ‚m enorm leuk en perfect voor de herfst. Hij is van een wat dikkere stof dan normaal een blouse is en dat maakt ‚m lekker als vestje voor de winter. Eronder draag ik een hemdje van The Sting en een broek van H&M. Dit is een legging maar ziet er uit als een gewone spijkerbroek. Alleen geen knoop en rits te vinden! Mijn laarsjes zijn van Shabbies, ik draag ze het liefst het hele jaar door maar aangezien het in de zomer echt te warm is komen ze rond de herfst pas uit de kast. Mijn tas is van Primark, ik zocht ‚m al ontzettend lang maar nu heb ik het tasje eindelijk weten te bemachtigen.”

Blouse: Only | Top: The Sting | Broek: H&M | Schoenen: Shabbies | Tas: Primark
fall outfit

Blog: www.mixofme.nl

In de herfst kan het weer per dag verschillen, daarom draag ik het liefst laagjes, op deze manier kan je je outfit afstemmen op het wisselende weer. Op de foto’s draag ik een zwarte broek, je kan mij echt uittekenen in een zwarte/donkere jeans ik voel mezelf hier heel comfortabel in en het is heel makkelijk te combineren ‘you can never go wrong with black’ ;) Nu de zomer officieel voorbij is is het weer tijd om mijn hoeden uit de kast te halen, ik vind dat dit een outfit net wat extra’s geeft en ik draag er dan ook regelmatig een. De sneakers die ik hier draag zijn net nieuw en nu al een van mijn favoriete paar schoenen.”

Jas: H&M | Blouse: Primark | Broek: Primark | Schoenen: Adidas Stan Smith | Hoed: H&M | Riem: H&M

fall outfit

Blog: Boringthngs

Herfst, tijd voor nieuwe stoffen, sweaters en toffe jasjes. Mijn favoriete herfst outfit is mijn grijze pantalon van de Zara en het navy bomberjack van de Bershka. Bomberjacks zijn onmisbaar dit seizoen dus mocht bij de eerste battle absoluut niet ontbreken!”

Jasje: Bershka | Broek: Zara

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

Vorige blogger battle gemist? Klik hier.

 

Ook een keer mee doen aan onze Blogger Battle? Meld je aan voor het Follow Fashion Blogger Network en stuur een mail naar blog@followfashion.nl om je op te geven voor de Battle.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
header
Lay’s Raad de Smaak en win €10.000!

Advertorial Lay's heeft onlangs een erg leuke actie gelanceerd, namelijk Lay's Raad de Smaak. Er zijn drie nieuwe mysterysmaken geïntroduceerd waarmee...

Sluiten