Fashion Blog of the Week: Anne Stikvoort

We hebben weer een leuke blog voor jullie gespot! Anne Stikvoort is nog maar een half jaar bezig met haar fashion blog, maar heeft nu al zo’n 7000 bezoekers per maand. Haar blog is een weergave van haar persoonlijke stijl en naast outfits plaatst ze ook fotoverslagen van de reizen die ze maakt. Al vanaf dat ze klein is houdt ze van fotografie, mode en schrijven. Ze heeft net een tussenjaar achter de rug waarin ze veel heeft gereisd, maar volgend jaar begint ze aan de studie Communicatiewetenschappen in Utrecht.

anne-stikvoort-fashion-blogger

blogger-anne-stikvoort

Dat ze veel reist is duidelijk terug te zien in haar outfits en stijl. Haar stijl is te omschrijven als kleurrijk en een beetje boho, maar dat gecombineerd met zwart en grafische prints. “Ik houd ervan om items die ik tijdens mijn reizen verzamel, zoals bijzondere tasjes, te combineren met items van bijvoorbeeld Zara en H&M Trend.” Dit zijn dan ook meteen haar favoriete winkels: “Ze hebben hele mooie, betaalbare items, vaak geïnspireerd op designer items.” Haar favoriete webshop? “Asos, by far. Ze hebben zowel mooie basics als specialere items en het voordeel is dat je niet snel iemand tegen zult komen die hetzelfde aanheeft!”

Ondanks dat ze veel betaalbare items draagt staat er nog wel een designer item op haar verlanglijstje. “Op nummer 1 staat de Balenciaga City Bag, hoewel ik nog niet weet in welke kleur, ze zijn allemaal zo mooi! En ik moet er nog wel even voor sparen, haha. Daarnaast heeft Isabel Marant altijd mooie collecties, de suède versie van de Bobby Sneakers zou ik ook wel aan mijn garderobe willen toevoegen!”

fashion-blog-anne-stikvoort

Bloggen is echt deel uit gaan maken van Annes leven en ze hoopt het over een paar jaar nog steeds te doen. Haar familie en vrienden zijn ook positief en moedigen haar aan om haar liefde voor fotografie en mode op deze manier te uiten. Haar vriend helpt haar vaak met het maken van outfitfoto’s. Foto’s vindt ze misschien wel het allerbelangrijkste. “Ik vind dat een goede fotokwaliteit enorm meehelpt aan het succes van een blog! Als een blog veel aantrekkelijke, mooie foto’s heeft ben ik eerder geneigd terug te komen.” Ze wil haar eigen skills ook blijven verbeteren en hoopt zover te komen dat ze een keer een internationale fashionweek kan bezoeken.

Benieuwd geworden naar Annes fashion blog? Bekijk haar blog op www.annestikvoort.blogspot.com

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
DIY wrap bangles
DIY Report: Wrap Bangles

Ook zo gek op vrolijke arm candy? En vind je het ook nog eens leuk om zelf creatief bezig te...

Sluiten