Fashion blog of the week: Fashion Zen

Fashion Zen is de blog van de 28 jarige fashionista Iris Gravemaker. Ze blogt nu zo’n anderhalf jaar en haar blog trekt veel bekijks. Dagelijks heeft ze zo’n 4000 bezoekers die inspiratie komen opdoen op haar fashion blog. De stijl van Iris is te omschrijven als vintage in de mix met de huidige trends. Op haar blog post ze voornamelijk eigen outfit posts, posts over fashionitems en streetstyle foto’s die haar inspireren. Ook leuk: ze heeft vaak giveaway acties voor haar bezoekers!

Als we Iris vragen hoe ze op het idee is gekomen om te gaan bloggen antwoordt ze:

“Het leek me geweldig om mijn gevoel voor styling op deze manier te uiten, feedback op mijn outfits te krijgen en kennis te maken met andere modeliefhebbers en de modebranche zelf. Verder is het natuurlijk goed om als portfolio te gebruiken bij sollicitaties en opent het bepaalde deuren die normaal gesproken gesloten zouden zijn.”

Sinds Iris blogt is haar leven wel degelijk veranderd: ze heeft het een stuk drukker gekregen! “Naast mijn eigen blog, blog ik ook voor Only, ga ik naar diverse events, werk ik samen met een aantal modeketens qua sponsoring, ben ik een aantal keer naar het buitenland geweest voor blogger bijeenkomsten en styling opdrachten en heeft het me de kans gegeven om mijn eigen vintage webshop te starten,” aldus de fashion blogger.

Sinds deze week is haar eigen vintage webshop online: www.fashionzenvintage.com, erg leuk en zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!  Naast het bloggen en het runnen van haar eigen webshop studeert Iris ook nog mode. Ze zou graag in de modebranche iets willen betekenen als stylist, inkoper of fashion editor.

Volg Iris op haar fashion blog: fashionzen.blogspot.com

 

 

 

 

 

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Coca-Cola goes vintage!

Advertorial Coca-Cola heeft een nieuwe fles op de markt gebracht: de PlantBottle™. De fles is deels gemaakt van planten maar...

Sluiten