Fashion Blog of the Week: Heritage Mode

Heritage Mode bestaat sinds maart 2012 en is het blog van Tessa. Haar blog is een weerspiegeling van alles wat haar bezighoudt en inspireert. Bloggen hoort echt bij Tessa: “Mijn vriendinnen en familie vroegen zich af waarom het überhaupt zolang duurde voordat ik een blog begon!”

blog-heritage-mode-2

Tessa is 21 en woont in Arnhem. Ze volgde diverse modevakken aan de Akademie Vogue en studeert nu Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Op haar blog deelt ze haar persoonlijke stijl door middel van outfitfoto’s, maar ook inspiratiefoto’s, catwalkshows en interieurfoto’s komen voorbij. Haar blog heeft ervoor gezorgd dat ze regelmatig wordt uitgenodigd voor events, openingen en Amsterdam Fashion Week.

Het bezoeken van Fashion Weeks vind ze het leukste wat haar blog haar heeft gebracht. “Stiekem hoop ik dat mijn blog nog meer zal groeien en dat ik internationale Fashion Weeks kan bijwonen.” Toch zou ze van het bloggen alleen niet haar beroep willen maken. “Nee, dan wil ik het graag combineren met bijvoorbeeld fotografie, styling of inkoop.”

blog-heritage-mode-1

blog-heritage-mode-3

Of ze nog favoriete winkels heeft? “Ik shop voornamelijk online, het liefst bij Scandinavische winkels zoals Won Hundred, Acne en Samsoe.” Ook bij ASOS en H&M Trend kan ze goed slagen. Ze bezoekt ook vaak de websites Net-a-Porter,  Shopbop en My Theresa, maar helaas blijft dat alleen bij kijken. “Ik kan honderden items bedenken die ik graag zou willen kopen, maar dat zou alleen kunnen als ik toevallig veel geld zou overhouden aan het eind van de maand.” Helemaal bovenaan haar verlanglijstje? “De Acne Petra boots en natuurlijk een mooie designer bag!”

Benieuwd geworden naar Tessa’s blog? Je vindt Heritage Mode hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
how to wear maxirok
How to Wear: Maxi Skirt

Heb jij 'm al? Onze Flowy Maxi Skirt is een echte musthave voor in je kledingkast. De rok is gemaakt...

Sluiten