Fashion blog of the week: Jan Marcel Blog

Deze week hebben we voor het eerst een mannelijke Fashion Blogger of The Week! We hebben het over Michiel, 17 jaar oud en sinds 2011 eigenaar van de Jan Marcel Blog. Michiel beschrijft zijn blog als erg simpel. Hij houdt van mooie materialen en een goede pasvorm. Door middel van simpele items probeert hij altijd een speciale outfit te maken.

Sinds Michiel blogt is zijn leven erg veranderd. Hij bezoekt verschillende persevents, winkelopeningen, modefeestjes en eens per half jaar de Fasion Week. Toch doet hij dit wel minder dan in het begin omdat hij selectiever hierin is geworden. Er gaat natuurlijk veel tijd in zitten. Onlangs is Michiel nog naar München geweest voor een fotoshoot. Dat hij zulke dingen mag meemaken vindt hij mooie extraatjes van zijn blog Ook zijn omgeving vindt het heel leuk dat hij blogt:

“Ik krijg altijd hele leuke reacties en mensen tonen er echt interesse in. Ze willen graag weten hoe alles precies werkt, en dat vind ik heel leuk!”

Naast het bloggen zit Michiel nog op het VWO. Hij hoopt hier snel mee klaar te zijn zodat hij verder kan in de mode. Waar hij zich in wil specialiseren weet hij nog niet helemaal. Misschien iets in de richting van modejournalistiek. Michiel denkt niet dat hij ooit full-time blogger zal worden, maar hij zou het wel willen uitbreiden naar iets groters of het willen combineren met andere aspecten van de mode-industrie.

Michiel zijn favoriete blogger is altijd al Sabrina Meijer van afterDRK.com geweest en dat is het nog steeds. Hij vindt dat Sabrina een hele eigen stijl heeft en dat haar blog helemaal compleet is. Op het verlanglijstje van Michiel staat een zwart leren backpack en hij zou wel een nieuwe zonnebril willen van Ray-Ban, met een wat ‘gekker’ model dan de standaard modellen.
De winkels waar Michiel graag shopt zijn Scandinavische winkels, zoals Acne, COS en Philippa K. Voor de wat luxere items shopt online bij MRporter.com

 

Bekijk Michiel’s blog hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
and other stories
Primeur: Collectie H&M’s nieuwe label & Other Stories onthuld

Eindelijk is het zover! We lieten jullie al een exclusieve video zien, lookbook foto's en gister werd bekend vanaf wanneer...

Sluiten