Fashion Blog of the Week: Mirror of Fashion

Deze week in de spotlight: Mirror of Fashion. Dit is de blog van de Belgische Valerie Brems. Deze 27 jarige fashionista blogt sinds april 2011. Naast haar blog is ze fulltime bezig met haar werk als freelance mode- en beautyjounaliste. Zo schrijft ze ook voor Follow Fashion en ze bezoekt heel wat fashion events. Valerie is dagelijks op zoek naar nieuwe trends en inspirerende looks.

Wat is je ambitie?
“Binnen tien jaar hoop ik nog steeds hetzelfde te doen. Ik doe mijn werk erg graag. Om daarnaast ook als
styliste aan de slag te gaan dat spreekt me wel erg aan.”

Hoeveel bezoekers trekt je blog?
“Dat verschilt erg. De laatste maanden heb ik het erg druk gehad waardoor ik weinig tijd kon besteden aan mijn blog. Gemiddeld tel ik zo’n 10.000 bezoekers per maand.”

Hoe zou je jouw blog omschrijven?
“Mijn blog is fijn leesvoer voor vrouwen en meisjes die op zoek zijn naar niet té hippe, maar eerder draagbare looks. Ik post foto’s van mijn eigen outfits, maar stel ook outfits samen met kledingstukken die op mijn verlanglijst staan. Verder post ik minstens wekelijks een quote die mij – en hopelijk ook anderen- tot nadenken aanzet.”

Is je leven veranderd sinds je blogt? Ga je naar veel mode events?
“Nee eigenlijk niet. Door mijn werk als mode- en beautyjournaliste was ik vroeger ook al aanwezig op events en persvoorstellingen. Mijn blog is nog steeds een vrijetijdsbesteding. Ik heb er al wel heel wat fijne mensen door ontmoet.”

Wat zijn je favoriete winkels / webshops?
“Winkelen doe ik het liefst bij Zadig & Voltaire, Maje, Sandro, Zara en COS. Online bestel ik vaak via dezelfde winkels en via Net-à-Porter. Mijn online aanraders: Urban Outfitters, Sugar For Your Closet, Mayke en Vendredi Chic.”

Hoe is jouw stijl te omschrijven?
“Ik ben gek op Franse labels zoals Vanessa Bruno, Maje, Sandro en Isabel Marant. Het liefst combineer ik meisjesachtige items met stoere details. Motorlaarzen onder een schattig bloemetjesmotief bijvoorbeeld, dat is helemaal mijn ding. Ik probeer altijd te investeren in tijdloze basics van een kwalitatief label. Hippe accessoires en kledingstukken koop ik bij goedkopere ketens.”

Bezoek Valerie’s blog op http://www.mirroroffashion.com/

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Marni en H&M ontwerpen T-shirt voor het Japanse Rode Kruis

Dat Marni en H&M de handen in elkaar hebben geslagen, dat wisten we al. Maar de samenwerking levert nog een...

Sluiten