Fashion blog of the week: My Very Own Lookbook

Deze week in de rubriek ‘Blogger of the week’, Sophie met haar blog My Very Own Lookbook. Deze fashionista is 15 jaar oud en blogt een jaar en 2 maanden. Dagelijks trekt haar blog 700 tot 1000 bezoekers.

Sophie over haar blog
“Op mijn blog laat ik mijn eigen visie op mode zien, door middel van outfits en wishlists. Ik heb niet één bepaalde stijl, maar kleed me heel veelzijdig en ik draag vooral alleen wat ik leuk vind. Helaas is dat erg veel en mijn budget heeft daaronder te lijden.”

Doordat Sophie blogt wordt ze – net als andere bloggers – benaderd door webshops om kleding van hen te showen. “Ik had nooit gedacht dat het zo ver zou komen, dat ik gratis spullen zou ontvangen.”

Naast het bloggen gaat Sophie nog naar school en ze vindt het leuk om hard te lopen, al staat dat nu op een lager pitje in verband met haar knieën. Wat ze later zou willen doen, weet Sophie nog niet. Eén ding weet ze wel. Ze wil in Engeland of Amerika gaan studeren om daar vloeiend Engels te leren spreken.

Favoriete winkels
Haar favoriete winkels: Zara, River Island, New look, Scotch and Soda, Gilly Hicks, topshop, Nastygal.com, Freepeople.com, riotloco.com en chicwish.com. Maar met 500 euro ontloopt ze deze winkels liever om te kiezen voor een designer item.

De toekomst
In de toekomst hoopt Sophie heel veel nieuwe volgers te krijgen en ze hoopt dat haar blog blijft groeien. Ook lijkt het haar leuk om meer contact te krijgen met andere bloggers. Daarnaast zou ze dolgraag naar een opening van een winkel of Amsterdam Fashion Week gaan. Sophie heeft niet de ambitie om van bloggen haar beroep te maken. “Ik vind bloggen erg leuk om te doen, maar ik verdien liever ergens anders geld mee denk ik. Natuurlijk zal ik het wel naast mijn beroep blijven doen, maar dat duurt nog wel even..”

Op haar verlanglijstje staan: een parka, gebreide shorts, oversized knits, studded loafers en leggings met prints.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Trend Report: Flared Jeans

The skinny has dominated street style for a while now, but the hippies amongst us, can breathe a sigh of fashion relief,...

Sluiten