Fashion blog of the week: Snapme

Snapme.org, de blog van Helena Phan is deze week onze Fashion blog of the week. `
Met haar blog trekt deze fashionista zo’n zesduizend unieke bezoekers per maand.

De zeventienjarige Helena gebruikt Snapme al bijna twee jaar als uitlaatklep voor alles wat haar bezig houdt op het gebied van fashion. Daarvoor had haar blog een ander doel. “Stiekem ben ik een computernerd en kan ik websites bouwen, dus hiervoor was het was een soort site waarmee ik mensen hielp hun eigen website te maken. Vanaf mijn tiende heb ik dit mezelf langzamerhand aangeleerd,” vertelt Helena.

Stijl
Helena vindt het moeilijk om haar stijl te definiëren. “Eigenlijk heb ik geen idee wat nou precies mijn stijl is. Ik weet wel dat ik – op neongeel na -niet van te veel kleur houd,” aldus de fashionblogger. “Verder heb ik niet echt een stijl waar ik me aan houd. Ik ben gek op zwart, maar ik ben niet elke dag in het donker gehuld.  Ook hou ik erg van minimalisme, maar zo kleed ik me ook weer niet dagelijks.”

Helena shopt het liefst bij de bekendere winkelketens als Zara, H&M, Monki, Mango en Asos. Geef je haar een briefje van 500 euro, dan zou ze dat eerder uitgeven aan een duurder item. “Als ik veel geld zou hebben, zou ik graag een designeritem kopen, omdat ik me dat nu niet kan veroorloven.”
Bovenaan op haar wishlist de Acne Hybridia wedges en een paar Louboutins.

Blog
Helena beleeft veel plezier aan het bloggen. Toch zou ze van het bloggen niet haar beroep willen maken. “Mijn blog is een hobby en dat wil ik ook zo houden. Ik studeer nu wel Fashion & Management, dus ik wil wel iets in de mode gaan doen later, maar full-time blogger zijn, hoeft van mij niet.”
Het hoogtepunt van Helena’s blogcarrière was de Amsterdam Fashion Week van afgelopen zomer. “Ik werd daar ter plekke uitgekozen als tiende blogger voor om model te zijn voor het lookbook van de zomercollectie van 2012 van Charlotte Kan.”

De toekomst
Hoe de toekomst er blogwise uitziet voor Helena? Ze heeft geen idee. “Het zou kunnen dat ik over een jaar geen tijd meer heb om te bloggen, maar misschien ga ik er nog tien jaar mee door.”

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
hermes batavus
Hermès en Batavus werken samen

Wat krijg je als een iconisch Parijs modehuis en een ambachtelijk Fries fietsenproducent de handen ineen slaan? Inderdaad, de bicyclette grand-mère...

Sluiten