Blogger of the month: Rowan

Deze maand is de winnares van de Blogger Battle Rowan, met haar fashion blog Redreidinghood!

De fashion bloggers trapten af met een partyoutfit die zij droegen tijdens de jaarwisseling. Vervolgens moesten zij hun ultieme winteroutfit showen, daarna een outfit met een leather touch en als laatste moesten de fashion bloggers een outfit creëren met verschillende printjes.

fashion blog redreidinghood

Rowan’s stijl en favoriete shopadresjes
Rowan startte in april 2 jaar geleden haar fashion blog, maar geeft aan dat ze sinds een jaar pas echt ‘serieus’ is begonnen met bloggen. Ze omschrijft haar stijl als “edgy, minimalistisch en vooral zwart, maar altijd met een vrouwelijke twist”. Rowan voegt hier vaak een paar mooie pointy hakken aan toe.
Haar favoriete winkels zijn over het algemeen hele basic winkels zoals Zara, H&M en Mango. Als ze online shopt, doet ze dit vooral bij Scandinavische webwinkels, zoals NellyGina Tricot en Lindex. Per maand kan het heel erg verschillen wat Rowan uitgeeft aan fashion. “Ik geef er soms heel veel aan uit, maar sommige maanden ook niks!”. Over het algemeen denkt ze dat ze ongeveer op 60 euro per maand uitkomt. Om mee te doen aan de blogger battle vond Rowan ontzettend leuk:

“Ik heb me nog nooit eerder aan een thema moeten houden, wat dus wel een uitdaging was. Een hele leuke uitdaging, dat wel!”.

Over Redreidinghood
Redreidinghood heeft deze naam te danken aan Rowan haar vader. Rowan heet van haar achternaam Reiding en haar vader noemde haar altijd ‘Rowan Reiding Hood’. Ze wordt vooral geïnspireerd door andere fashion blogs en door Pinterest, een online prikbord. Op Redreidinghood zal je veel foto’s van Rowan zien met zwart in haar outfits, omdat ze dit een super mooie, vrouwelijke en chique kleur vindt.

fashion blog redreidinghood

Volg Redreidinghood vanaf nu ook op Follow Fashion! Klik hier.

Meer fashion blogs zien? Klik hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
photo diary marlou volkerink
Photo Diary: Marlou

Het was weer een druk weekje! Er moesten weer foto's gemaakt worden voor een nieuwe Mode Missie waarvoor ik de opdracht...

Sluiten