Fashion Blogger of the Month: Loisblog

Deze maand streden Romy van den Bergh, Loïs Jansen en Gina de Zeeuw tegen elkaar om Fashion Blogger of the Month te worden. Alledrie hebben zij prachtige outfits gecreëerd bij de verschillende thema’s. Zo hebben zij een fijne, warme outfit laten zien voor deze winter, een mooie outfit met de leather biker jeans en als laatst hebben zij prachtige party outfits gemaakt, helemaal passend bij de feestdagen. Maar een Blogger Battle kan natuurlijk niet eindigen zonder een winnares en deze maand heeft Loïs van Loisblog de Blogger Battle gewonnen!

De zeventienjarige fashion blogger Loïs blogt nu zo’n twee jaar, ze is begonnen met een blog over allerlei dingen waarvan meiden houden. “Die blog heb ik na een paar maanden verwijderd. Een tijdje later startte ik opnieuw een blog: Loves Beautyfashion. Sinds mei 2014 ben ik daar echt fanatiek mee bezig. Dus ‘echt’ bloggen doe ik ongeveer 8 maanden. In augustus heb ik mijn eigen domein gekocht en toen heb ik ook voor een andere naam gekozen: Loïs’ Blog.

loisblog

Haar style omschrijft ze als classy, casual, trendy en sporty. “Ik kan me niet zo goed binden aan een stijl. Ik draag iedere keer wat anders. Het is maar waar ik zin in heb en waar ik naar toe ga. Ik houd van blouses, broeken, t-shirts met een leuke quote, cardigans, jasjes, laarsjes en accessoires. Dat combineer ik elke keer weer op een andere manier.”

Ze bekend ons heel eerlijk dat ze bijna nooit iets op een webshop bestelt. “Ik heb één keer iets besteld via de H&M site. Ik vind het gewoon fijner om de stof in het echt te voelen en ik pas het liever voordat ik het koop. Wel kijk ik altijd in de webshops naar leuke items. Als ik dan in de stad ben zoek ik dat item op en pas ik het. Zara, H&M, Costes Fashion, Primark en Only zijn de winkels waar ik vaak naar binnenloop. Op de webshops van deze winkels kijk ik dan ook regelmatig.”

loisblog

Op de vraag hoe ze het vond om mee te doen aan de Blogger Battle, antwoordt ze dat ze het natuurlijk heel erg leuk vond. Ze dacht dat de Blogger Battle eigenlijk iets was voor ‘grote’ bloggers. “Ik vond het daarom nogal een eer en ik was er super enthousiast over. Ik vond het ook wel even wennen, omdat ik maar een paar keer outfitfoto’s had gemaakt voor mijn blog. Maar het is zeker een aanrader.”

loisblog

Hoeveel geld ze ongeveer per maand uitgeeft aan kleding? Het ligt er maar net aan waar ze haar items vandaan haalt. “De Primark en Zara zijn best verschillend. Ik denk dan ongeveer 70 euro per maand. Of is dat echt te weinig? Ik weet het eigenlijk niet zo goed. 100 euro dan maar?”

Loïs heeft haar vijf favoriete musthave items van Follow Fashion geselecteerd:

loisblog

1. Oversized Beige Cardigan € 59,95 € 49,95 | 2. LA Sisters Black Tube Skirt € 38,95 | 3. LA Sisters Bad Girls Top € 34,95
4. Cé Bag Black | 5. Brashy Couture Bored Sweater € 79,95

Wil jij meer battles zien, bekijk dan de andere Blogger Battles!

Lijkt het je leuk om ook een keer mee te doen aan onze Blogger Battle? Geef je op door een mail te sturen naar blog@followfashion.nl

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
How to wear de beanie

De beanie is de perfecte winter accessoire, want lekker warm, super stylish én daarnaast ook de perfecte oplossing voor een bad...

Sluiten