Fashion blogger of the month: Mirjam

De Blogger Battle was deze maand weer spannende wedstrijd tussen Kim Jacobs, Mirjam Schuurkamp en Roxanne Latupella. De eerste keer moesten de bloggers de battle aangaan met een item uit onze webshop en dat is zeker goed gelukt! In battle #1 kregen ze de brooklyn sweater opgestuurd en dit moesten ze zo goed mogelijk combineren. Battle #2 had als thema ‘A touch of faux fur’ en alledrie de meiden gingen voor een faux fur jas en sloegen aan het mixen en matchen! Voor battle #3 gaf Follow Fashion de bloggers de LA Sisters Cross Top in bordeauxrood. Het was zeker een close call, maar Mirjam van mirfashion.blogspot.nl is de winnares en krijgt dus de titel Fashion blogger of the month. Haar blog zal vanaf volgende week te volgen zijn op onze site en ze mag een item naar keuze kiezen uit onze webshop!

Mirjam is 25 jaar oud en ze blogt al 2,5 jaar. Ze begon haar blog een beetje voor de grap, maar de afgelopen anderhalf jaar is ze er toch echt serieus mee bezig. Ze vond het heel leuk om mee te doen aan de Blogger Battle omdat ze haar eigen draai kon geven aan de opdrachten. Ze vond het elke week weer spannend en leuk om te zien dat de mensen op haar stemden, want haar concurrentie was erg goed! Mirjam beschrijft haar stijl als: “Wat stoerder, beetje grunge en toch wel een beetje het Scandinavische stijltje.”

Image and video hosting by TinyPic

Mirjam houdt van zowel offline als online shoppen. Zara is naar nummer één favoriet, als ze daar gaat shoppen komt ze altijd met meerdere tassen naar buiten. “Ook shop ik veel bij de H&M, River Island en sinds kort ook de Primark, want daar kan je altijd super leuke dingen kopen voor weinig geld.” Haar shopverslaving laat ze online los bij Asos, Newlook of Topshop en van de Nederlandse webshops zijn Followfashion, Comegetfashion en Modemusthaves toch favoriet.

Image and video hosting by TinyPic

Onze fashion blogger of the month geeft ongeveer vierhonderd euro per maand uit aan fashion, maar daar voegt ze aan toe: “Ik werk er dan ook hard voor!” Haar favoriete bloggers zijn Angelica Blick vanwege de mooie foto’s en looks en Fanny Lyckman, omdat haar outfits gewoon rocken!

Lees hier meer over fashion bloggers en winnaars van de battle’s.

Lijkt het je leuk om ook een keer mee te doen aan onze Blogger Battle? Geef je op door een mail te sturen naar blog@followfashion.nl

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
waxen
6 redenen waarom je je beter kunt waxen dan scheren

Om jezelf te ontharen kun je kiezen voor scheren of waxen. Waxen is misschien een iets pijnlijkere optie, maar toch...

Sluiten