Fashion Blogger of the Month: Nathalie

Deze maand was het heel spannend in de strijd om de titel “Fashion Blogger of the Month!” Judith, Nathalie en Floor lieten hun persoonlijke stijl zien en creëerden alle drie erg leuke outfits. Uiteindelijk ging het nog tussen Judith en Nathalie. Afgelopen maandag vroegen we jullie nog één keer je definitieve stem door te geven en daaruit kwam Nathalie van den Berg als winnares uit de bus. Zij mag zichzelf deze maand dan ook “Fashion Blogger of the Month” noemen. Haar blog ‘Curls and Bags’ zal vanaf nu te volgen zijn op onze site en daarnaast krijgt de Belgische blogger een maand lang extra promotie voor haar blog.

Nathalie is 22 jaar en blogt sinds mei 2012. Ze vond het heel erg leuk om mee te doen met de battle, maar toch ook een tikkeltje spannend! Wat ze vooral heel erg leuk vond aan de battle is om te zien hoe de andere meiden outfits maakten: “Zo tof hoe we telkens ons eigen ding deden met de opdracht!”

Nathalie omschrijft haar stijl als “vrouwelijk en draagbaar,” maar toch met accenten die haar look wat minder alledaags maken.  Haar favoriete winkels zijn C&A, Zara, Liu Jo en Supertrash en ze shopt regelmatig online op Asos. Het varieert heel erg hoeveel ze per maand uitgeeft aan fashion. “Als ik een maand ervoor veel heb gekocht, is het de maand erna meestal wat minder.” Soms trakteert ze zichzelf of luxe-items zoals haar YSL Arty Ring of haar Furla Candy Bag. Als ze een gemiddelde moet berekenen komt het ongeveer uit op 150 euro per maand.

Zo tof hoe we telkens ons eigen ding deden met de opdracht!”

Wil je meer van Nathalie zien? Klik hier om naar haar blog op Follow Fashion te gaan. Benieuwd wie de andere Blogger Battle’s hebben gewonnen? Klik hier voor het overzicht en voor hun blogs.

Lijkt het je leuk om ook een keer mee te doen aan onze Blogger Battle? Geef je op door een mail te sturen naar blog@followfashion.nl

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Phillip Lim Floral Word T-shirt
DIY Report: Phillip Lim Floral Word T-shirt

Een designer item staat bij veel fashionista's hoog op het verlanglijstje. Maar helaas moet je voor deze musthaves vaak een...

Sluiten