Fashion Blogger of the Month: Larissa

Afgelopen maand deden Aygin, Larissa en Kim mee aan onze Blogger Battle. Elke week kregen zij een thema mee waarop zij een bepaalde look moesten creëren en jullie konden stemmen op je favoriet. De winnaar van deze maand is Larissa! Zij kreeg de meeste stemmen en mag zich nu Fashion Blogger of the Month noemen. Daarnaast zal haar blog de hele maand een speciaal plekje krijgen op de site waardoor je dus op Follow Fashion dagelijks inspiratie kunt op doen via Larissa’s blog. We interviewden Miranda over haar leven als Fashion Blogger.

Larissa is 23 en blogt al zo’n 2,5 jaar samen met haar zusje Tara op Kittehscupcakes.nl. Ze omschrijft haar stijl als simpel, klassiek maar altijd met een twist: iets edgy, iets opvallends.

Favoriete winkels
Larissa shopt het liefst bij winkels als Episode, H&M, Forever21, Urban Outfitters en Zara. Sinds kort heeft ze ook de webshop van GinaTricot ontdekt die ze ook erg leuk vindt.

“Ik vond het heel erg leuk om eens naar een thema te stylen en het leuke daaraan vond ik dat ik van elk thema wel wat in de kast had hangen, waardoor je er weer achter komt hoeveel er wel niet inhangt haha!”

Hoeveel geef je gemiddeld per maand uit aan fashion?
“Dat verschilt heel erg en stiekem probeer ik er niet al te veel aan te denken! Deze maand heb ik toevallig wel een wat duurder paar boots aangeschaft, Dr. Martens én ben ik bij de Primark weggelopen met een volle tas.” Gemiddeld geeft de student én fashion blogger zo’n € 70 tot € 100 euro uit aan mode.

Volg Larissa op Kittehscupcakes.nl en vanaf nu ook op haar Follow Fashion blog.

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan onze Blogger Battle en zo meer bekendheid voor je blog te krijgen? Mail je motivatie + bloglink naar blog@followfashion.nl. Morgen zal de nieuwe Blogger Battle starten met onze gastbloggers voor de maand november.

 

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Win: Ketting & Slavenarmband van Lovely Finds

Onlangs lieten we jullie al kennismaken met de webshop Lovely Finds en deze week mogen we twee sieraden uit de...

Sluiten