Fashion Blogger of the Month: Aurélie

Deze maand streden Aurélie, Maud en Renske tegen elkaar in de Blogger Battle. De meiden kregen drie thema’s mee: Festival OutfitReady for Autumn en Number Tee. Zij kregen de uitdaging om met deze thema’s leuke outfits te creëren. Alle drie de meiden zijn hier zeker in geslaagd, maar uiteindelijk kreeg Aurélie de meeste stemmen en kan zij zich Fashion Blogger of the Month noemen! Haar blog ‘Lovelifelovefashion‘ zal vanaf nu te volgen zijn op onze site en daarnaast krijgt ze een maand lang extra promotie voor haar blog én een item naar keuze uit onze webshop.

Aurélie is 23 jaar en blogt nu ongeveer 4 maanden. Ze vond het erg spannend om mee te doen aan de Blogger Battle: “Ik had niet gedacht zo snel mee te kunnen doen aangezien ik nog niet zo lang blog en mijn ervaring op ‘papier’ dus vrij beperkt is.” Ze vond het een geweldige uitdaging om creatief uit de hoek te komen, nieuwe dingen te proberen en zo haar grenzen te verleggen.

Haar stijl is erg afhankelijk van haar bui en de gelegenheid. Het gaat van girly chic tot grunge/rock/bold tot comfy casual. En dat is volgens haar een troef als fashion blogger: “Je moet voor alles open staan, toch?”


Aurélie kan eigenlijk niet kiezen, maar als ze echt moet aangeven wat haar favoriete winkels/webshops zijn gaat ze voor H&M, Zara, Zalando en Asos. Oh ja, en Primark natuurlijk. Per maand geeft ze gemiddeld 200 tot 250 euro uit aan fashion. Het hangt er vooral van af hoevaak ze in de buurt van winkels kom. “Shops, be warned. I’m coming for you!”

“Shops, be warned. I’m coming for you!”

Aurélie in de Number Tee van LA Sisters. Shop hier! 

Benieuwd wie de andere Blogger Battle’s hebben gewonnen? Klik hier voor het overzicht en voor hun blogs.

Klik hier om Aurélie’s blog op Follow Fashion te volgen.

Lijkt het je leuk om ook een keer mee te doen aan onze Blogger Battle? Geef je op door een mail te sturen naar blog@followfashion.nl

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Schokkend: modellen trekken tanden uit om dun te lijken

We horen wel vaker horrorverhalen over wat modellen doen om er dun uit te zien, maar het laatste nieuws is...

Sluiten