Fashion Blogger of the Month: Daphne

Afgelopen maand deden Daphne, Hermina en Joyce mee aan onze Blogger Battle en streden zij om de titel Fashion Blogger of the Month. De meiden kregen drie thema’s mee en aan hen de uitdaging om hiermee een leuke outfit te creëren. De Blogger Battle is nog nooit zo spannend geweest want alle drie de bloggers hebben een battle gewonnen! De eerste week heeft Joyce gewonnen met haar picknick outfit en de tweede week won Hermina met haar beste outfit voor een cocktail party. De laatste battle moesten de fashion bloggers een outfit creëren voor ‘A First Date‘ en deze werd gewonnen door Daphne. Uiteindelijk kreeg Daphne de meeste stemmen met haar classy outfit en is hiermee Fashion Blogger of the Month geworden! Haar blog ‘ChocolateChipCouture‘ zal vanaf nu te volgen zijn op onze site en daarnaast krijgt ze een maand lang extra promotie voor haar blog.

Daphne is 27 jaar en blogt nu zo’n drie jaar. Ze vond het super leuk om mee te doen aan de Blogger Battle: “Het krijgen van een thema maakte het extra leuk en drijft je tot creatiever nadenken over een outfit.” Ook vond ze het leuk om te zien hoe Hermina en Joyce hun eigen draai aan de outfits gaven.

De stijl van Daphne is een tikkeltje nonchalant, comfortabel en casual met een vrouwelijke touch. Deze vrouwelijke touch kan bestaan uit een goed paar hakken, een subtiel kanten randje of een simpele rode of roze lipstick. Haar favoriete webshop is Zara en daarna komen Asos en Topshop op de tweede en derde plek. Verder bestelt Daphne regelmatig wat van de H&M en gaat ze graag naar COS, Urban Outfitters, Acne en naar denim en sneaker stores: “Het liefst ga ik dan naar de winkels die net wat andere modelletjes inkopen dan de wat meer standaard winkels.” Per maand besteedt Daphne ongeveer tussen de 200 en 300 euro aan fashion.

Wil je meer van Daphne zien?  Klik hier om naar haar blog op Follow Fashion te gaan. Benieuwd wie de andere Blogger Battle’s hebben gewonnen? Klik hier voor het overzicht en voor hun blogs.

Lijkt het je leuk om ook een keer mee te doen aan onze Blogger Battle? Geef je op door een mail te sturen naar blog@followfashion.nl

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
followfashion
Photo Diary: Marlou

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Photo Diary plaatste en dat komt omdat het ontzettend hectisch was...

Sluiten