Fashion Blogger of the month: Debbie

Afgelopen maand streden Debbie, Anouk en Nesrin mee aan onze Blogger Battle. Zij kregen 3 weken achter elkaar een item opgestuurd waarmee zij een complete look moesten stylen die bij hun past. In de eerste week lieten de meiden zien hoe zij een shorts met Aztec print combineerden. Vervolgens kregen zij schoenen van Sacha en tot slot een statement shirt van WeLikeFashion. De bloggers hebben het allemaal super gedaan maar er kan natuurlijk maar één winnaar zijn. Jullie konden elke week stemmen op je favoriete blogger en Debbie kreeg uiteindelijk de meeste stemmen. Zij is de terechte winnaar en mag zichzelf deze maand ‘Blogger of the Month’ noemen op Follow Fashion. Haar blog zal vanaf nu te volgen zijn op onze site en daarnaast krijgt ze een maand lang extra promotie voor haar blog. Om haar en haar volgers die gestemd hebben te bedanken mag Debbie iets leuks uitzoeken uit onze webshop en een winactie organiseren op haar blog waarbij jullie kans maken op een item uit onze shop. Houd Debbie’s blog dus goed in de gaten!

Debbie (33) blogt inmiddels bijna twee jaar en we vroegen haar om haar stijl te omschrijven.  “Ik hou van meerdere stijlen ben niet in 1 hokje te plaatsen. Van Minimalistisch tot Boho.. Alles behalve basic en ik ben gek op kleur! In mijn outfit zit altijd een vrouwelijke touch en ik ben dol op hoedjes en hakken.”

Favoriete winkels en webshops

De fashion blogger houdt natuurlijk ontzettend van shoppen en dat doet ze vooral bij de H&M Trend Collectie, Zara en Romwe. Daarnaast struint ze graag rommelmarkten af waar ze toffe items voor een prikkie op de kop tikt.

Hoe vond je het om mee te doen aan de Blogger Battle?

“Maximale inspiratie haal je uit je eigen garderobe. Wanneer ik iets nieuws koop ga ik altijd gelijk  aan de “doorpassessie”. Meedoen aan de Blogger Battle op Follow Fashion was super leuk om te doen. Het was elke keer weer een verassing welk item er op de mat zou vallen. De items waren erg divers dat maakte de doorpassessies erg leuk. Het was leuk om te zien hoe iedereen haar eigen draai aan de items gaf.”
Hoeveel geef je gemiddeld per maand uit aan fashion?

“Ik denk zo’n 150 tot 200 euro want ik ben een echte koopjes jager. Ik koop liever lekker veel zodat ik veel kan afwisselen en daarnaast probeer ik niet te veel hot items te kopen zodat mijn garderobe gevuld blijft en lang mee gaat.”

Meer van Debbie zien? Volg haar blog op Follow Fashion! Klik hier. 

Lijkt het je leuk om ook een keer mee te doen aan onze Blogger Battle? Geef je op door een mail te sturen naar blog@followfashion.nl

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Outfit: Geel rokje

Het was weer eventjes blote benen weer! Hierom besloot ik mijn schattig gele rokje weer eens uit de kast te...

Sluiten