Fashion Blogger of the month: Eline

Afgelopen maand deden Eline, Roos en Stephanie mee aan onze Blogger Battle. Elke week kregen zij een thema mee waarop zij een bepaalde look moesten creëren en jullie konden stemmen op je favoriet. De winnaar van deze maand is Eline Verbeke! Zij kreeg de meeste stemmen en mag zich nu Fashion Blogger of the Month noemen. Daarnaast zal haar blog de hele maand een speciaal plekje krijgen op de site waardoor je dus op Follow Fashion dagelijks inspiratie kunt op doen via Eline’s blog.

De 21 jarige Eline blogt al sinds maart 2011 maar is pas sinds afgelopen januari echt constant met haar blog bezig.

” Mijn stijl is te omschrijven als vrouwelijk met een edgy kantje. Al verschilt mijn stijl van dag tot dag. De ene dag zie je mij in een lief bloemenjurkje, de andere dag in leren broek.”

Favoriete shop adresjes

Eline shopt graag bij COS, H&M Trend, American Apparel en Zara en online koop ik vaak iets bij  Asos.com of de Asos marketplace. Net-a-porter is ook een favoriet, als het budget het toelaat.

eline-onhighheels

Hoe vond je het om mee te doen aan de Blogger Battle?

“Super leuk maar wel een hele uitdaging. Het was niet altijd even makkelijk om een goede outfit te stylen aan de hand van een thema omdat ik dat op mijn blog natuurlijk nooit doe. Ik was ook altijd heel benieuwd om de outfits van de andere kandidaten te zien.”

Hoeveel geef je gemiddeld per maand uit aan fashion?

De Belgische blogger studeert nog waardoor ze geen vast inkomen heeft. Ze verdient wat bij door in vakanties en op zaterdag te werken en haar inkomen is dus elke maand weer anders. “Meestal geef ik tussen de 100 en de 200 euro per maand uit. Ik heb thuis een spaarpotje staan waar ik af en toe wat geld insteek. Zo kan ik na een tijdje een mooi designerstuk kopen!”

Volg Eline op www.onhighheels.be en de hele maand september op haar Follow Fashion blog.

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan onze Blogger Battle en zo meer bekendheid voor je blog te krijgen? Mail je motivatie + bloglink naar blog@followfashion.nl. Maandag zal de nieuwe Blogger Battle starten met onze gastbloggers voor de maand september.

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Trend report: Winterlaarzen 2012 / 2013

Ja dames, er gaat toch ècht een eind komen aan de zomer! De sandalen en rokjes gaan de kast weer...

Sluiten