Fashion Blogger of the month: Isabella

Deze maand was de Blogger Battle super spannend. Uiteindelijk ging het tussen Isabella en Wendy die beiden erg veel stemmen hadden. De titel ‘Fashion Blogger of the Month‘ gaat naar Isabella Lodewijk (22).

Isabella blogt inmiddels zo’n 1,5 jaar op haar blog My Diary of Style. Ze omschrijft haar stijl als vrouwelijk en soms een beetje stoer. “Ook heb ik vaak een of twee eyecatchers in een outfit waar ik graag de focus op leg, maar toch probeer ik het simpel te houden. Een mooie tas en schoenen vind ik het belangrijkst.”

Favoriete winkels

Isabella shopt het liefst bij winkels als Zara, Mango en H&M. Daarnaast gaat ze een paar keer per jaar op citytrip naar een leuke stad. Hiervoor spaart ze dan speciaal voor een grotere uitgave zoals een mooie designer tas en hakken.

Hoe vond je het om mee te doen aan de Blogger Battle?

“Super leuk, voor mij natuurlijk een kans om meer publiciteit voor mijn blog en om mijn stijl te laten zien. Ik heb het geluk dat ik mensen in mijn omgeving heb die goed kunnen fotograferen zodat de kleding nog mooier uitkomt op de foto’s. Dat vind ik wel belangrijk, dat de kleding goed te zien is en het er professioneel uit ziet. Ik ben nog al perfectionistisch!”

Hoeveel geef je gemiddeld per maand uit aan fashion?

“Ik zou het niet durven zeggen, ten eerste omdat dit per maand heel erg verschilt en ten tweede omdat het veel te veel is. Laten we het erop houden dat veel van mijn inkomsten er naar uit gaan.”

Vanaf nu is Isabella ook dagelijks te volgen op Follow Fashion! Klik hier voor haar blog. Morgen start onze nieuwe Blogger Battle en kunnen jullie weer stemmen.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
MAC Cosmetics opent flagship store in Parijs

Morgen wordt de bruisende stad Parijs een make-upwalhalla rijker: MAC Cosmetics opent haar deuren in de populaire straat, de Champs-Elysées....

Sluiten