Fashion Blogger of the month: Marjolein

Afgelopen maand deden Karlijn, Iris en Marjolein mee aan de Blogger Battle en streden zij om de titel Fashion Blogger of the month. Zij kregen gedurende drie weken achter elkaar een item opgestuurd waarmee zij een fashionable look moesten creëren die bij hun past. De eerste week moesten de bloggers een outfit combineren met de super stoere platform sneakers van Bronx via Shoemixx. Vervolgens kregen de meiden een cheque t.w.v. € 100 van The Sting om daar hun ultieme festival outfit mee te shoppen! In de derde week lieten de fashion bloggers zien hoe zij de populaire crop top van LA Sisters uit de Follow Fashion Shop combineerden. Tot slot lieten ze hun ultieme ‘Bohemian Chic’ outfit zien.

Jullie kregen de kans om elke week te stemmen op jullie favoriet en wat ons betreft hebben de bloggers het allemaal hartstikke goed gedaan. Uiteindelijk ging het nog tussen Marjolein en Iris, maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn. Marjolein kreeg de meeste stemmen en is hiermee de terechte Fashion Blogger of the month geworden. Haar blog ‘Never Too Polished‘ zal vanaf nu te volgen zijn op onze site en daarnaast krijgt ze een maand lang extra promotie voor haar blog. Ook mag Marjolein iets leuks uitzoeken uit de Follow Fashion Shop.

Marjolein en haar blog

Marjolein is 25 jaar, is vorig jaar begonnen met bloggen en is nog een beetje aan het uitvinden hoe het allemaal werkt. Het leukste aan het bloggen vindt ze om andere bloggers te ontmoeten en het terug lezen van comments van haar lezers. Het poseren voor de camera vindt Marjolein nog wel een beetje wennen.

We vroeg haar om haar stijl te omschrijven: “Dat vind ik een hele moeilijke! Mijn stijl is hoe dan ook comfy en casual, maar altijd met een stoer of apart randje.” Marjolein zoekt grenzen op, vindt het leuk om te experimenteren maar zal nooit de deur uitgaan in een outfit waarin ze zich niet op haar gemak voelt.

Favoriete winkels / webshops

De fashion blogger heeft veel items van de Zara, Mango, H&M Trend en Topshop in haar kast hangen. Verder is Net-a-Porter een grote favoriet en shop ze ook graag bij de online shop Asos. Het is bij Marjolein elke maand weer een verassing hoeveel geld ze aan kleding uitgeeft. De ene maand shopt ze niks en de andere maand komt ze thuis met verschillende designer items: “Ik hou niet echt bij hoeveel ik precies uitgeef, waarschijnlijk omdat ik het helemaal niet wil weten! Als ik echt een schatting zou moeten maken zou ik €250,- gokken.”

Deelnemen aan de Blogger Battle

De 25-jarige fashionista vond het een echte uitdaging om mee te doen aan de Blogger Battle. Na de lange winter zat ze een beetje zonder inspiratie en nu heeft ze de smaak weer helemaal te pakken. Marjolein: “Ik kan terugblikken op een hele leuke Blogger Battle. Het openmaken van de verschillende pakketjes met het item van die week vond ik het minstens zo leuk om te zien wat mijn ‘tegenstanders’ iedere keer weer voor combinaties hadden bedacht!”

Marjolein draagt hier de populaire Tomboy sweater. Klik hier voor meer Tomboy- en andere quote sweaters.

Marjolein combineerde de LA Sisters Forever Young crop top het best! Shop deze top hier voor € 18,95

 

Meer van Marjolein zien?  Klik hier om naar haar blog op Follow Fashion te gaan. Benieuwd wie de andere Blogger Battle’s hebben gewonnen? Klik hier voor het overzicht en voor hun blogs.

Lijkt het je leuk om ook een keer mee te doen aan onze Blogger Battle? Geef je op door een mail te sturen naar blog@followfashion.nl

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Outfit: Blauw

Vandaag ben ik bijna helemaal in het blauw gekleed. Het jasje en de schoenen zijn kobalt blauw en i love...

Sluiten