Fashion Blogger of the Month: Mirte

Afgelopen maand deden Mirte, Lisa en Brenda mee aan onze Blogger Battle. Elke week kregen zij een thema mee waarop zij een bepaalde look moesten creëren en jullie konden stemmen op je favoriet. De winnaar van deze maand is Mirte! Zij kreeg de meeste stemmen en mag zich nu Fashion Blogger of the Month noemen. Daarnaast zal haar blog de hele maand een speciaal plekje krijgen op de site waardoor je dus op Follow Fashion dagelijks inspiratie kunt op doen via Mirte’s blog.

De 25 jarige fashionista blogt pas een half jaar en het lijkt haar op het lijf geschreven. Haar stijl zou ze omschrijven als minimalistisch, vrouwelijk en stoer.

“Ik houd ervan om vrouwelijke en stoere items met elkaar te combineren. Zo houd ik erg van mooie basic tops, leer en hoge hakken.”

Favoriete shop adresjes

Een van Mirte’s favoriete winkels is de Zara. “De kleding is geïnspireerd op de laatste catwalk trends en betaalbaar, de perfecte combinatie! Ook houd ik erg van de H&M trend collecties,” aldus de fashion blogger. Haar favoriete webshops zijn www.topshop.com, www.asos.com en www.nelly.com. Voor inspiratie kijkt Mirte ook vaak op www.net-a-porter.com, maar helaas ligt dit wat boven haar budget.


Hoe vond je het om mee te doen aan de Blogger Battle?

“Ik vond het erg leuk om mee te doen aan de Blogger Battle. Ik vond het een uitdaging om steeds een outfit te creëren aan de hand van een bepaald thema, omdat ik dit voor mijn blog natuurlijk niet doe. Ook vond ik het erg leuk om elke week de outfits van de andere kandidaten te bekijken om te zien wat zij met het thema hadden gedaan.”

Hoeveel geef je gemiddeld per maand uit aan fashion?

Omdat Mirte nog studeert heeft ze helaas niet een heel groot shopbudget tot haar beschikking. “Ik geef per maand denk ik ongeveer 150 euro uit aan fashion. Soms meer, soms minder. Eerlijk gezegd houd ik het ook niet echt bij (omdat ik het stiekem misschien ook niet wil weten).”

Volg Mirte op www.fashion-mind.com en de hele maand augustus op haar Follow Fashion blog.

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan onze Blogger Battle en zo meer bekendheid voor je blog te krijgen? Mail je motivatie + bloglink naar blog@followfashion.nl. Zondag zal de nieuwe Blogger Battle starten met onze gastbloggers voor de maand augustus.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
winterjassen-fw-2013-header
Preview: winterjassen 2012 – 2013

Regeren is vooruitzien en dat is het zeker ook in de mode wereld! Eindelijk is de zon in Nederland volop...

Sluiten