Fashion Blogger of the Month: Tara Verbon

Afgelopen maand deden fashion bloggers Tara Verbon en Anne Stikvoort mee aan onze Blogger Battle. Zij kregen elke week een item toegestuurd waarmee zij een look moesten creëren. De eerste week kregen zij een Barok Short, daarna het SOLDIER shirt van NIKKIE by Nikkie Plessen en tot slot een super stoere Galaxy broek van Supertrash. Tara kreeg uiteindelijk de meeste stemmen en ook onze jury vond haar looks keer op keer geslaagd. Deze maand mag Tara zich dus ‘Fashion Blogger of the Month’ noemen. We vroegen haar het hemd van het lijf over haar blog, haar favoriete winkels en meer.

Tara is 21 jaar oud en blogt samen met haar zusje Larissa op Kittehscupcakes over fashion, beauty en lifestyle. In mei vieren ze alweer hun 3 jarige bestaan en de meiden genieten nog elke dag van het bloggen.

Hoe zou je jouw stijl omschrijven?

“Ik vind het lastig om mijn stijl te beschrijven, want het verschilt nog wel eens. Ik noem het maar grunge meets hippie en dit kan dan donker of kleurig uitpakken. Aan casual en basic looks geef ik graag een twist om het interessant te houden, ik maak outfits graag edgy.”

Wat zijn je favoriete winkels en webshops?

“Forever21, Urban Outfitters, Zara, Episode, Mango, American Apparel… Ik heb eigenlijk veel te veel favoriete winkels, maar dit zijn mijn toppers! Verder vind ik het ook altijd leuk om in onbekende winkeltjes en boetiekjes rond te kijken, of op marktjes en in kringloopwinkels. Soms vind je namelijk schatten in de kleinste hoekjes.”

Hoe vond je het om mee te doen aan de Blogger Battle?

“Ik vond het super leuk en had ook een leuke tegenstander! Elke week was het een verassing, wat zou ik dit keer moeten stijlen en hoe ga ik het aanpakken? Daarnaast ook wel spannend, ik ben tevreden met mijn look, maar hoe pakt mijn tegenstander het aan? Heel gaaf om eraan meegedaan te hebben.”

Hoeveel geef je gemiddeld per maand uit aan fashion?

“Dat verschilt echt per maand. Gemiddeld rond de 100-150 euro denk ik en af en toe schiet ik daar ruim bovenuit.”

 

Eerder deed haar zusje Larissa ook al mee aan onze Blogger Battle en ook zij mocht zich toen Fashion Blogger of the Month noemen. De meiden zijn dagelijks te volgen op hun blog op Follow Fashion. Klik hier!

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan de Blogger Battle? Stuur een mail naar blog@followfashion.nl


Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
BOURJOIS NAGELLAK
Beauty Review: nieuwe nagellakjes van Bourjois

Deze week werd ik blij verrast met een aantal nieuwe producten van Bourjois waaronder deze vrolijke nagellakjes. De Rendez-vouz a...

Sluiten