Fashion Blogger of the Month: Vivian

Deze maand streden fashion bloggers Carmen van Leenen, Vivian Hoorn en Laura van Till tegen elkaar in onze Blogger Battle. Zij kregen deze maand de kans om onze Fashion Followers te inspireren met hun outfits. Helaas was Laura na week 1 verhinderd, maar de battle ging door met Carmen en Vivian. De meiden kregen de uitdaging om de ultieme nazomer outfit te creëren, de mooiste party outfit te laten zien en de zwarte Homies Sweater zo leuk mogelijk te combineren. Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk kreeg Vivian de meeste stemmen en mag zij zich Fashion Blogger of the Month noemen. Haar blog by-vh.com zal vanaf nu te volgen zijn op onze site en daarnaast krijgt Vivian een maand lang extra promotie voor haar blog en krijgt ze een item naar keuze uit onze webshop.

Vivian is 21 jaar en ze blogt voor haar inspiratieblog www.by-vh.com. Ze begon met bloggen omdat ze wilde laten zien dat ze naast haar opleiding ook bezig was met styling en vormgeving. “Ik kon dit goed gebruiken tijdens mijn zoektocht naar stages. Bij reclamebureau Buutvrij for life hebben ze mij geholpen mijn blog serieuzer en professioneler aan te pakken. En met een nieuwe site en betere camera ben ik vorig jaar rond deze tijd fanatieker aan de slag gegaan.”

Vivian omschrijft haar stijl als Casual Chic. Maar aan de andere kant is ze echt een type die zich kleedt naar de gelegenheid of naar haar gevoel.  “Ik kan op hoge designer hakken, vol in de make-up op een evenement staan. Maar net zo goed met vet haar in een knot in m’n groene (C&A) trainingspak door de Ap strompelen.”

Haar all time favorite winkel blijft toch wel de Zara. Daarnaast is ze ook verliefd op Hutspot. Ze schrijft nu haar scriptie over het bedrijf en steeds als ze er binnen komt moet ze zich inhouden om niet weer wat te kopen. Eigenlijk shopte ze nooit online maar toevallig heeft ze deze week super schattige moonboots besteld uit Italië en een mooi Lovestoned vest.

Shop dit leuke furry vest hier.

Wil je meer van Vivian zien? Klik hier om naar haar blog op Follow Fashion te gaan. Benieuwd wie de andere Blogger Battle’s hebben gewonnen? Klik hier voor het overzicht en voor hun blogs.

Lijkt het je leuk om ook een keer mee te doen aan onze Blogger Battle? Geef je op door een mail te sturen naar blog@followfashion.nl

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Video: winnaars van Pepsi actie gaan los tijdens ADE

Advertorial Het zal je maar gebeuren.. Je doet mee aan een te gekke winactie van Pepsi en blijkt ook nog...

Sluiten