Blogger Battle: nazomer outfit

Deze maand strijden fashion bloggers Carmen van Leenen, Vivian Hoorn en Laura tegen elkaar in onze Blogger Battle. De meiden hebben een blog waar ze dagelijks foto’s van hun outfits op plaatsen. Ze inspireren hiermee hun bezoekers en deze maand krijgen ze de mogelijkheid om ook onze Fashion Followers te inspireren. In totaal zullen ze 3 uitdagingen krijgen voor een battle en deze week was het aan hun om de ultieme nazomer outfit te creëren. Elke week kunnen jullie stemmen op je favoriet en samen met ons jury oordeel zal er eind deze maand een winnares worden gekozen. Zij mag zich ‘Blogger of the Month’ noemen en krijgt een eigen rubriek op Follow Fashion. We zullen haar blog een maand lang in de spotlight zetten en ze krijgt haar favoriete musthave uit onze webshop.

Kijk mee naar de nazomer outfits van Carmen, Vivian en Laura en stem op je favoriet!

Blog: www.mydailyfashiondosis.com

Burgundy cardigan – H&M Trend | NYC BOY t-shirt – Weekday | Panter printed – Zara | Burgundy sneakers – New Balance  | Ring – H&M | Chain ketting – Zara | Enkelbandje – Jutka & Riska

Carmen: “Mijn kledingstijl is een mix van vrouwelijk en stoer. Ik vind het leuk om items met elkaar te combineren zoals een rok in combinatie met sneakers. Daarnaast hou ik van het gebruiken van accessoires om het outfit af te maken. Het enkelbandje geeft bij dit outfit een extra speels effect. Het vest is echt mijn lievelings item op het moment. Ik kan hem overal bij combineren, draagt lekker en ik kan het vest nu met het nazomerse weer als jas gebruiken.”

 

Blog: www.by-vh.com

Muts: Zara | Jas: Zara | Sjaal: Zara | Rok: H&M | Schoenen: H&M

Vivian: “Na deze heerlijk zomer merk ik dat ik echt moeite heb met de kou in Amsterdam. Want een nazomer in Nederland betekend een zonnetje bij het opstaan en een bevroren neusje zodra je een stap buiten hebt gezet. De opening van de Zara liet even op zich wachten maar toen het eindelijk zo ver was ben ik er meteen naartoe gegaan en heb ik deze sjaal en muts gescoord om mijzelf aan te passen aan deze nazomerse temperaturen. Mijn jas is echt mijn favorite voor deze herfst en winter, de combinatie van de ruit met deze stof zie je ook veel terug bij verschillende merken en bloggers.”

Blog: www.wearemixtbloggers.com

Broek & shirt Zara | Jas H&M | Schoenen Bertie

Laura: “Met als thema “nazomer” denk ik meteen aan lichte frisse kleuren. Vandaar heb ik gekozen voor deze Zara flower print broek in combinatie met mijn H&M camel jas. Een kleur die overal bij past. Simpele witte streepjes (Zara) passen ook vrijwel overal bij en vooral bij mijn nieuwe Bertie Lace up schoenen. Allemaal luchtige kleding wat goed past bij deze nazomer temperaturen!”

Sorry, there are no polls available at the moment.

Vergeet niet om hieronder je motivatie achter te laten waarin je laat weten waarom je op deze blogger stemt!

Eerdere blogger battle’s gemist? Klik hier.

Lijkt het je ook leuk om mee te doen aan onze Blogger Battle? Stuur een mail naar blog@followfashion.nl

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Snel strakke buikspieren met Shaun T’s Hip Hop Abs

We schreven al eens een review over de Insanity Workout van Shaun T. De Insanity Workout blijkt een geweldige manier...

Sluiten