Fashion Blogger Network

BLOGGER NETWORK

Follow Fashion is hét platform van en voor fashion bloggers. Wij hebben een exclusief Blogger Network waar een groot aantal fashion blogs bij zijn aangesloten. Ons netwerk bestaat uit meer dan 300 mode- en beautybloggers met een uiteenlopend bereik aan bezoekers en samen een bereik van meer dan 500.000 unieke bezoekers per maand.

Bloggers verdienen geld door gesponsorde content op hun blog te plaatsen. Veel bloggers weten niet goed hoe zij in contact kunnen komen met geïnteresseerde adverteerders. Andersom zien adverteerders soms door de bomen het bos niet meer en daarvoor biedt ons Blogger Network de oplossing. Sluit je als blogger of adverteerder aan bij ons Blogger Network en wij nemen het werk uit handen. Follow Fashion brengt beide partijen samen en zet succesvolle samenwerkingen op.

Voor bloggers:

Heb jij een fashion blog en zou je hier graag geld mee willen verdienen? Sluit je aan bij het Follow Fashion Blogger Network!

Of je nou al jaren bezig bent of net bent begonnen met bloggen.. Wij helpen je graag om geld te verdienen met je blog en samen te werken met interessante adverteerders.

Meer voordelen?

Voor adverteerders:

Wil je een merk, product of dienst onder de aandacht brengen van een specifieke doelgroep? Sluit je dan aan als adverteerder bij het Follow Fashion Blogger Network en profiteer van ons uitgebreide netwerk. Vergroot je naamsbekendheid, genereer meer traffic of verhoog je omzet.

Door je aan te melden als adverteerder hoef je zelf niet op zoek te gaan naar geschikte bloggers om jouw dienst of product te promoten.

Klik hier voor meer informatie… Klik hier voor meer informatie…