Fashion Trend: De Peplum

Terwijl de meeste dames er alles aan doen om hun heupen te verbergen is er in fashionworld al een tijdje een nieuwe trend ontstaan: de peplum!

Wat is de peplum? De peplum is een extra strook die vast zit aan je jurk of rok.

Nieuw is de peplum eigenlijk niet. Deze ontstond namelijk al in de jaren ’40. De dames konden door de peplum goed accentueren hoe smal hun (wespen)taille was. 40 jaar later kwam deze trend terug in de jaren ’80, maar toen in combinatie met hele grote (en hoekige!) schouders.

Nu in 2011 zien we veel curvy ladies met de pepl­um. Beyonce, Rihanna, Kim Kardashian, Jennifer Hudson­ zijn fan. Ook de ‘sex and the city-girls’ hebben in de show regelmatig een peplum-jurk aan gehad. En wat denk je van Victoria Beckham? Zij is er zo gek op dat ze zelfs een ontwerp in haar collectie had. Prijskaartje? Rond de $2000 !

Gelukkig hoef je geen dikke portemonnee te hebben om een peplumdress aan te schaffen. Wij hebben enkele ‘budget’ modellen voor je gevonden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vind jij van deze trend..?

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Kleding recyclen bij H&M Pop up store in Scheveningen

Van woensdag 17 augustus t/m donderdag 25 augustus geeft H&M je de mogelijkheid om kleding te recyclen in de H&M Pop up...

Sluiten