Fashion trends uit Ibiza

Ibiza is al jaren trendsetter op gebied van mode en muziek. Bijna alles wat daar vandaan komt hier in de mode. Dit jaar was het niet anders, van de laarzen tot de grootste clubhits waren weer ‘in’. Er zijn ook bepaalde stromingen die ze graag daar houden voor de incrowd en de locals. Een voorbeeld van een overgewaaide trend zijn de acid bandjes.

Het is erg jammer dat mensen nog steeds denken dat het alleen een sex, drugs en rock & roll eiland is. Er is zoveel meer: prachtige stranden zonder een soundsystem op de achtergrond, kleine tentjes in de bergen waar je alles van het land krijgt en niet de “biologische” prijs voor betaald. Ontzettend veel speeltuinen en shows voor kinderen bijvoorbeeld.

Wat echt voor de locals was dit jaar was Aiguas Blancas, daar gingen de echt “coole” mensen heen. Met heel weinig toeristen. Het heet “Wit Water” omdat het zand zooo ontzettend wit is daar, dat delen van de zee daar gewoon wit lijken. Prachtig mooi om te zien.

Fashion trends

Een opvallende trend zijn gekleurde veren die de meiden daar in hun haar dragen, de zogenaamde ‘feather extensions’. Ook veel gezien: een soort jurk/shirt afgeleid van Pirates of the Caribbean. Van boven beetje strak, van onder lijkt het zwaar gerafelt. Staat ontzettend sexy! Helaas niks voor het Nederlandse weer, maar op een skinny staat het zeker weten heel hot!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Vote the look: Alexa Chung tijdens New York Fashion Week

Model Alexa Chung is tijdens de New York Fashion Week bij de show van Cynthia Rowley gespot in een jurk...

Sluiten