Fashion blogs

Follow Fashion loves fashion blogs! Ben je op zoek naar een leuk fashion blog? Bekijk ons overzicht met favoriete bloggers binnen en buiten Nederland.

Elke maand strijden drie Fashion Bloggers tegen elkaar in onze Blogger Battle. Zij krijgen wekelijks een item opgestuurd waarmee zij een mooie outfit moeten creëren waarmee ze hun stijl uitdragen. De bezoekers van Follow Fashion stemmen op hun favoriet en elke maand komt er een winnaar uit de bus.

Deze fashion blogger krijgt de titel ‘Fashion Blogger of the Month’ en daarnaast shopping money voor een leuke webshop. Ook maakt deze blogger een eigen rubriek op Follow Fashion. Zo kun je naast onze eigen artikelen dus ook dagelijks mooie outfit posts van je favoriete fashion blogs volgen op onze site. Bekijk hieronder een overzicht van de winnaars van onze Blogger Battle’s en klik op de foto van jouw favoriet om haar blog te bekijken.

Hier vind je de winnaars van onze Blogger Battle’s. Deze meiden hebben allemaal een eigen fashion blog en zijn door Follow Fashion uitgeroepen als “Blogger of the month.” 

Op deze pagina vind je een overzicht van onze favoriete fashion bloggers. Dit zijn zowel meiden uit Nederland met een eigen mode blog als internationale bloggers. 

Wil je samenwerken met bloggers? Neem contact op met ons Fashion Blogger Network. 

Wekelijks roepen we een online influencer uit tot Fashion blogger of the week. 

Benieuwd naar onze Blogger Battle’s? Bekijk ze hier. 

Samenwerken met Follow Fashion?

Follow Fashion is natuurlijk zelf ook een fashion blog. Marlou Volkerink startte in 2011 Follow Fashion op en het is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online modeplatformen van Nederland. Wij werken niet alleen samen met andere bloggers maar ook met verschillende bedrijven.

Wil jij jouw merk, product of website promoten op ons fashion blog? Neem contact op via info@followfashion.nl