Fashiontips: Je eigen stijl vinden

Kleding is verkrijgbaar in verschillende stijlen, maar wat past nu goed bij jou? Een eigen unieke stijl is niet iets wat je zomaar krijgt of hebt. Je eigen stijl vinden die bij je past is niet altijd even makkelijk. Een stijlicoon worden is niet nodig, maar iedereen wil er natuurlijk graag leuk uitzien. Daarom heb ik voor je op een rijtje gezet hoe jij je eigen stijl kunt vinden.

Moodboard

Duik verschillende tijdschriften in over mode en surf online naar fashionblogs. Knip en print alle kleding, accessoires en combinaties uit die je leuk vindt. Volg je gevoel hierbij en plak alles op een board. Zo creëer je een overzicht van wat jij leuk vindt.

Je perspectief

“Ik heb niets om aan te trekken”! Die uitspraak komt je vast wel bekend voor. Ondertussen puilt je kast uit, maar trek je iedere keer alle items op dezelfde manier. Neem eens de tijd om te kijken wat je allemaal precies in je kast hebt hangen. Trek vervolgens eens verschillende combinaties aan en wie weet wat je allemaal nog tegenkomt!

je eigen stijl vinden

Je lichaam

Kijk eens goed naar je eigen lichaam in de spiegel en benoem voor jezelf de punten die je graag wil benadrukken. Bijvoorbeeld je lange benen, je decollete of je slanke taille. Houd hier rekening mee als je gaat shoppen. Koop nooit te kleine kleding, het gaat niet om de maat. Bepaal ook voor jezelf wat voor een type jij bent: stoer, sportief of klassiek?

Je kapsel

Men denkt vaak dat het kapsel dat je al jaren hebt, precies bij je past. Maar ga eens naar de kapper en trakteer jezelf op een nieuw kapsel. Een nieuw kapsel verandert de manier waarop je je kleding draagt.

Trends

Wat je zeker niet moet doen, is alle trends klakkeloos volgen. Veel belangrijker is dat jij kleding draagt waar jij je goed in voelt. Draag je graag sneakers? Lekker doen! Toevallig zijn sneakers ook nog eens helemaal on trend in de lente van 2017 dus hiermee zit je sowieso goed. Als je het leuk vindt is het natuurlijk heel leuk om de trends wel te volgen. Maar nóg leuker is om er je eigen twist aan te geven! En bijvoorbeeld niet zomaar alle kleuren te gaan dragen die dat seizoen bijvoorbeeld hot zijn. Kijk ook goed naar wat er bij jouw huidskleur past.

trainingspak

Op Pinterest kom je zelfs te gekke outfits met trainingspakken tegen!

Benieuwd wat de voorjaarstrends voor 2017 zijn? Kijk dan hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
ripped jeans
Zo voorkom je het uitscheuren van je ripped jeans

Ripped jeans. We love them. Alleen is het nadeel van een ripped jeans dat de gaten op den duur te...

Sluiten