Fashiontrend 2015: Denim jurk

Vandaag weer een nieuwe trend die we veel spotten bij de grootste fashionbloggers en influencers. Naast de jeans en de denim tops zien we dit seizoen de denim dress erg veel. Dit jaar gaan we all the way denim! Een jeans combineren met een denim blouse, dit seizoen mag het allemaal. Maar het denim jurkje is ook haar opkomst aan het maken. We zien ze onder andere in het skater-model om je smalle taille te accentueren maar ook het rechte model komt veel langs. Genoeg keuze dus! Ben jij fan van de shirt dress trend? Ook deze zie je vaak in een denim variant langskomen.

Je kunt een denim jurk op allerlei manieren combineren. Ga voor een stoere touch met een bomberjack en chunky boots. Of ga juist meer voor een girly look met een kleurrijke flora blazer. Draag hier een paar high heels bij en een fedora hat om de outfit helemaal af te maken. Ik heb een aantal foto’s van fashionbloggers verzameld die de denim dress rocken. Zoals je ziet zijn er veel verschillende modellen. Mijn persoonlijke favoriet is het rechte denim jurkje. Een khaki jasje eroverheen en je komt meteen fashionable voor de dag. Laat je inspireren door deze bloggers:

denim jurk

Wat vind jij van het denim jurkje? Houd jij het liever bij de denim jeans of mag denim overal in terugkomen? Laat het hieronder in de reacties achter.

Lees ook: Trend gespot: Shirt dress.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
bomberjack
Monday Moodboard: Bomberjack

Het is weer maandag en dat betekent dat het de hoogste tijd is voor een nieuw Monday Moodboard. Vandaag staat...

Sluiten