Wat zegt jouw favoriete drankje over je?

Iedereen heeft vast een favoriet drankje die je het liefst drinkt tijdens het borrelen met vrienden of het stappen. Heb jij je eigen persoonlijke signature drankje? Of bestel je bijna altijd hetzelfde drankje tijdens het uitgaan? Jouw favoriete drankje zegt meer over je dan je zou denken:

1. Rode wijn

Drink je meestal rode wijn tijdens het uitgaan? Dan heb je een classy uitstraling en kan je wat ouder gedragen en overkomen dan je daadwerkelijk bent. Je hebt niet altijd mensen om je heen nodig om je te vermaken. Je kan je ook prima vermaken door niet mee opstap te gaan met vrienden en lekker op de bank te blijven hangen met een goed boek. Je drinkt regelmatig rode wijn en meestal meer dan een glas op een avond. Vooral tijdens het avondeten hoort er toch altijd wel een rood wijntje bij. Je bent serieus en betrouwbaar en mensen kunnen op jou rekenen als ze je nodig hebben. Dit kan soms saai overkomen bij anderen maar dat ben je absoluut niet. Je houdt van romantiek en een beetje flirten hier en daar is voor jou ook geen probleem tijdens het uitgaan.

favorite-drinks-09

2. Witte wijn

Carrière is voor jou erg belangrijk. En zo kom je ook over bij andere mensen. Mensen vinden jou een volwassen uitstraling hebben en zien jou later een succesvolle baan hebben. Je bent gefocust en gericht op een doel. Dit kan soms ook ervaren worden als pietluttigheid en te perfectionistisch. Je bent een goede vriendin en mensen komen vaak naar jou toe voor advies. Net als de rode wijn drinkers hebben je een classy uitstraling. Kleding is voor jou erg belangrijk en het liefst geef je je pas verdiende geld gelijk weer uit aan een nieuwe outfit.

2. Cocktail

Het weekend is voor jou een echte uitlaatklep! Je bent een druk persoon en hebt veel doorzettingsvermogen. Doordeweeks heb je het druk met school en/of werken. En in het weekend kan het eindelijk gevierd worden dat je vrij bent! Tijdens het uitgaan ben jij niet van de dansvloer af te slaan en ben je altijd aan het lachen. Je hebt soms moeite om ‘nee’ te zeggen. Probeer soms een keer ‘nee’ te zeggen tegen dat ene feestje en maak tijd vrij als een vriendin jou echt nodig heeft..

favorite-drinks-08

3. Bier

Als jij mag kiezen tussen een grote dansclub of een gezellig kroegje, dan kies jij voor het tweede. Gezelligheid en spontaniteit vind jij belangrijk. Je vind het helemaal niet moeilijk om vreemde of onbekende mensen aan te spreken en je hebt een spontaan karakter. Vaak lijkt alles jou gemakkelijk af te gaan. Ook ben je een nuchter persoon en vriendinnen hebben bijna nooit ruzie met jou. Let wel op, soms kan deze nuchterheid ook onverschillig overkomen.

4. Gin and tonic

Gin and tonic is al een behoorlijk lange tijd jouw favoriete drankje. Dit drankje is voor jou bekent en vertrouwd en daar hou je van. Comfortabel en gemak zijn voor jou van levensbelang. Je waardeert de kleine dingen in het leven.

favorite-drinks-06

5. Cosmo

Hoe Sex And The City wil je het hebben? Flirten tijdens het uitgaan is voor jou geen probleem. Je houdt van aandacht, verassingen en van mannen veroveren. Je bent competitief ingesteld en houdt er niet van om te verliezen. Jij ziet er tijdens het uitgaan altijd perfect uit. Je haar zit goed, hebt veel tijd besteed aan je make up en je nagels zijn perfect gelakt. Voor kledingadvies komen vriendinnen vaak bij jou.

favorite-drinks-04

6. Shots

Hello party animal! Een feestje begint pas zodra jij de ruimte in komt lopen. Lachen en plezier is voor jou het belangrijkst. Het liefst ga jij het hele weekend opstap en ben je aan het feesten. Helaas is dan ook meestal de zondag voor jou een hel. Je houdt er niet van om alleen te zijn. Je hebt graag vrienden om je heen en deelt veel met hen. Je bent spontaan en zelfverzekerd.

7. Frisdrank

Wie zegt dat je alcohol nodig hebt om een leuke stapavond te hebben? Jij in ieder geval zeker niet! Je bent zelfstandig en hebt een eigen wil. Zodra je vriendinnen tipsy over straat gaan ben jij hun redder in nood. Jouw zorgzaamheid wordt altijd erg gewaardeerd door de mensen om je heen. En het leuke is natuurlijk dat jij de volgende dag nog precies weet wat voor rare capriolen jouw vrienden hebben uitgehaald!

favorite-drinks-05

En zit jouw favoriete drankje hier tussen? En verraad jouw favoriete drankje je persoonlijkheid ook? Laat het ons weten door een reactie onder het artikel te plaatsen!

Ook altijd last van een kater de volgende dag na een avondje stappen? Lees hier tips tegen een kater!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Interieurinspiratie: Bohemian design

Ik ben fan: een interieurmix van bohemian en design. Het liefst zou ik mijn hele huis inrichten in deze stijl....

Sluiten