5 X Favoriete fashion blogs

Hoezeer ik zelf ook van bloggen houd op mijn eigen blog Love being petite, ik vind het net zo fijn om de blogs van anderen te lezen. Dat doe ik al een paar jaar en door de jaren heen heb ik een lijstje van favoriete blogs verzameld die ik dagelijks check. Vandaag licht ik vijf van mijn favorieten toe.

1. Maja Wyh

Als de Olsen twin eigenlijk een drieling zou zijn, zou deze dame de verloren zuster zijn. Maja Wyh is de koningin van het layeren van oversized kleding waarin zij er altijd uitziet om door een ringetje te halen. Haar stijl is in elke outfit raak en ik kan er geen genoeg van krijgen.
http://majawyh.com

5 X favoriete fashion blogs


2. We wore what

Combineer spot-on outfits met het straatbeeld van New York en je hebt We wore what in een notendop. Daniele Bernstein is het brein achter We wore what en vaak te zien in ofwel een beanie of een overall (haar second skin zoals ze zelf zegt). Tip: haar Instagram is minstens net zo leuk en inspirerend als haar blog.
http://weworewhat.com

5 X favoriete fashion blogs


3. Oracle Fox

Een blog dat wegleest als een magazine, ontzettend mooie en inspirerende fotografie en outfits die veelal bestaan uit zwart, wit en grijs. Voor mij een perfecte combinatie om elke keer weer even te gaan kijken.
http://oraclefox.com

5 X favoriete fashion blogs


4. Ivana Revic

Deze dame update haar blog niet heel vaak, maar wanneer ze dat wel doet zijn de foto’s en outfits prachtig. Alles dat zij aantrekt zou ik zo willen kopiëren naar mijn eigen garderobe. (Ook de Instagram van deze fashionista is echt de moeite waard, als iemand kan ontdekken welke filters zij gebruikt dan hoor ik het graag.)
http://www.ivanarevic.com

favoriete-fashion-blogs-3


5. We are 365

Twee zusjes die fashion fotografie tot het hoogste niveau hebben verheven. Ik ontdekte ze aantal jaren geleden op Lookbook en volg ze sindsdien. Dramatische en creatieve fotografie die niet zou misstaan in high end editorials in magazines als Vogue of Harpers Bazaar.
http://weare365.com

5 X favoriete fashion blogs

Bekijk ook de lijst met favoriete fashion blogs die Follow Fashion samenstelde.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
fluffy vest costes
Outfit: Fluffy het nieuwe jaar in!

Om te beginnen wens ik jullie allemaal een fantastisch, gelukkig & gezond 2015 toe! Ik heb een geweldige jaarwisseling gehad...

Sluiten