4 X Favoriete winterjassen in de sale

Helaas, helaas, de winter is nog lang niet voorbij. Ik zou ook gráág zien dat het anders was (geen idee waarom, maar dit jaar valt hij me toch een portie zwaar), maar feit is dat januari net voorbij is en we dus nog minstens twee maanden te maken hebben met kou. Kunnen we heel treurig om doen of we zetten onze schouders eronder en zorgen ervoor dat het verdomd mooie koude dagen gaan worden.

Uiteraard kiezen we voor het laatste. Hoe dan? Door deze maanden in stijl door te brengen. Met je winterkleding zit het waarschijnlijk al wel goed, maar onderschat zeker het genot van een goede winterjas niet. Deze houdt je warm én bepaalt je look buiten de deur. Gelukkig is er overal sale en dus kunnen we voor fijne prijsjes op zoek naar een nieuw exemplaar.

Mijn favorieten

Verliefd werd ik meteen op dit roze exemplaar en daar komt ook nog eens een korting bij kijken van 50%… Je snapt, die zoete verleiding kon ik maar moeilijk weerstaan. De parka blijft een good old favorite voor koude dagen en helemaal geschikt voor lange boswandelingen met (of zonder) hond. Tot slot twee mooie wollen jassen, een absolute musthave voor de winter en voor jou de keuze uit een kort of lang model.

winterjassen

Mantel 159.95 59.46 | Korte jas 129.95 42.46 | Parka 79.95 47,95 | Roze jas  119.95 59,95

Lees ook: Mijn favoriete schoenen in de SALE

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
favorieten marlou volkerink
Video: Marlou’s favorieten van januari

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer bijna op! Tijd om mijn favorieten met jullie te delen....

Sluiten