Mijn favorieten voor de feestmaand

Heb je je feestoutfit in huis en klaarliggen voor Kerst en Oud&Nieuw? Ik inmiddels wel en kan niet wachten tot ik mijn jurkje kan aantrekken. Voor het kerstdiner, maar ook voor het feestje op NYE trek ik haar weer uit de kast. Ik vond het lastig kiezen dit jaar, omdat alle feesttrends mij bijna wel aanspraken. De pailletten, leren items, glitters en velvet stoffen vliegen je om de oren. In december mag het allemaal best een beetje meer zijn en waar ik in het dagelijks leven vaak kies voor zwart en grijs, pak ik juist met deze feestdagen een beetje extra uit.

Om je feestlook helemaal af te maken kies je voor de juiste make-up (ik blijf fan van de smokey eyes!) en ook de schoenen zijn hierbij belangrijk. Ik wil de hele nacht door zonder last te krijgen van mijn voeten dus ik kies voor platte veterschoenen. Uiteraard wel in sparkling rosé om het feestelijk te houden.

Mijn favorieten

favorieten feestmaand

Paillettenjurk 50,- | Schoenen 69,95 | Lippenstift 7,50 | Horloge 31,95 | Clutch 11,95

Lees ook alles over deze trend die helemaal terug is van weggeweest!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
scandinavisch interieur
Vtwonen kwam bij mij binnenkijken!

Deze maand staan we in de Binnenkijker special van vtwonen! Styliste Sabine Burkunk vond dat ons huis met Scandinavisch interieur...

Sluiten