Met één item drie feestoutfits maken

Vorige week gingen Marlou en ik aan de slag met het maken van een video met de mooiste feestitems die we bij Wehkamp hadden geshopt. Mocht je deze nog niet gezien hebben; je vindt ‘m hier. We kregen direct heel veel zin in alle diners, feestjes en brunches die op ons staan te wachten, maar omdat dat nog even duurt moeten we het eerst doen met de voorpret. En die voorpret begint al bij het shoppen van je kerstoutfit.

Ik ben zelf groot liefhebber van klassieke items die je op veel verschillende manieren kunt combineren zodat je steeds weer een nieuwe look kunt creëren. Zo hoef je niet oneindig te blijven shoppen, maar ben je gewoon creatief bezig met het stylen van een veelzijdig kledingstuk. Goed voorbeeld hiervan is de leren rok. Verkrijgbaar in vele kleuren, maar ik kies zelf voor neutraal zwart omdat dat makkelijk combineren is.

1. Voor een zakelijke meeting

Ook in de decembermaand moet er nog gewoon gewerkt worden en er staan vast afspraken in je agenda die vragen om een zakelijke look. Of dat nu een vergadering, lunch afspraak of nieuwjaarsborrel is: op je werk wil je representatief en netjes voor de dag komen. Dat doe je met deze outfit:

feestoutfits

Leren rok 29,95 | Blouse 26,95 | Laarsjes 89,95

2. Voor een kerstdiner

Wanneer het eindelijk zover is, wil je niet meer hoeven nadenken over je outfit. Deze ligt al keurig op je te wachten (tip tegen kerststress!) zodat je niet meer voor vervelende verrassingen komt te staan. We gaan voor een feestelijke look met een kleine sparkle, maar houden het natuurlijk chic.

feestoutfits

Leren rok 29,95 | Top 34,95 | Laarsjes 79,95

3. Voor een feestje

In de decembermaand staan er genoeg leuke feestjes op de planning die vragen om een outfit waarin je straalt. Met het leren rokje is dat geen probleem! Je combineert hem op een avond uit met een pailletten top en licht doorschijnende panty. Paar goede hakken eronder en jij bent ready to party!

feestoutfits

Leren rok 29,95 | Pailletten top 29,99 | Pumps 109,99

Benieuwd naar Marlou haar favoriete winter items? Ze deelt hier haar favoriete outfits met je!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
INTERIEUR KERST
Kerst interieur binnenkijker schieten met Woontrendz

Afgelopen zaterdag kwam Hiske van Woontrendz bij mij op bezoek voor een kerst interieur binnenkijker. Een dagje fotograferen met Hiske...

Sluiten