Blogger Battle: Festival Outfit

Voor de tweede Battle laten de fashion bloggers hun ultieme Festival Outfit zien. Alle trends komen voorbij: de Maxi Rok, Fringes, Tropical Pants, een Crop Top en een Kimono. Wat een prachtige looks hebben Malu, Jill en Jules gecreëerd! Als je dit ziet krijg je toch direct zin om kaarten te kopen voor één van je favoriete festivals? Of winnen natuurlijk! Klik hier om Festival Kaarten te winnen op Follow Fashion.

Ok, terug naar de battle. Want hoe mooi deze drie outfits ook zijn, je zult toch echt één favoriete look eruit moeten pikken! Wie o wie creëerde volgens jou de perfecte Festival Outfit? Bekijk de foto’s en stem:

festival outfit

Blog: The Stylish Confessions

 “Voor mijn perfect festival outfit ging ik voor deze maxi rok die ik pas besteld heb bij de Follow Fashion webshop. Hij leek me perfect voor naar een festival omdat het lekker luchtig zit en je je er lekker in kunt bewegen. Ik combineerde ‘m met mijn fringe crop top en sandaaltjes. ik ging voor deze riem omdat het shirtje en de rok best wel plain zijn. Een hoedje is natuurlijk altijd handig als je de hele dag in de brandende zon rondloopt, én het voorkomt een bad hairday”

festival outfit

Blog: Style By Jules

Tegenwoordig zijn festival outfits veelal over de top en vaak met een bohemian touch. Leuk, maar die overdaad heeft ervoor gezorgd dat ik toch voor een wat simpelere outfit ga. Ik heb voor één opvallend item gekozen en de rest rustig gehouden met hier en daar een subtiel detail.” 

festival outfit

Blog: Jill Who

“De festival/bohemian stijl vind ik helemaal leuk! Naar mijn idee horen franjes, cropped tops en bloemenkransjes er gewoon erbij. Vandaar dat ik alles ook in mijn outfit verwerkt heb zonder dat het te druk wordt. De bloemetjes op mijn kimono matchen met de flowercrown. Ik draag zwarte cut out boots die ik super leuk vind maar ze zitten ook lekker, en dat is belangrijk! “

Sorry, there are no polls available at the moment.

Vorige blogger battle gemist? Klik hier.

Ook een keer mee doen aan onze Blogger Battle? Meld je aan voor het Follow Fashion Blogger Network en stuur een mail naar blog@followfashion.nl om je op te geven voor de Battle.

Tip: shop jouw festival outfit in onze webshop of direct via onderstaande shoplet.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
21X Interieur inspiratie

Ga je binnenkort verhuizen of ben je toe aan een interieur verandering omdat je gewoon weer even wat anders wilt?...

Sluiten