Fijne (foute) Kerst!

Ik kan niet geloven dat het alweer bijna Kerst is. Wat is dat snel gegaan zeg! Vanavond gaan Jurre en ik de laatste kerstinkopen doen en voorbereidingen treffen voor vrijdag. Dan begint het vreetfestijn officieel want dan komen Jurre’s baas, zijn vrouw en zijn collega gezellig bij ons eten. Ze hebben ons huis voor het laatst gezien toen we midden in de verbouwing zaten dus een mooie gelegenheid om het resultaat te komen bewonderen en het jaar af te sluiten met z’n allen.

Zo vier ik Kerst dit jaar

Eerste Kerstdag vieren we zoals elk jaar bij Jurre’s ouders. We hebben lootjes getrokken en dus na het cadeautjes tafereel gaan we gezellig met elkaar eten. Dit jaar mogen wij het voorgerecht maken! Tweede Kerstdag zijn we bij mijn ouders uitgenodigd voor een uitgebreid etentje en ook derde Kerstdag gaan we vrolijk verder. Dan zijn we bij vrienden uitgenodigd voor een after-Kerst diner.

En dan staat Oud & Nieuw alweer bijna voor de deur! Dit jaar vieren we het gezellig met een groepje vrienden bij ons thuis. Lekker met z’n allen koken, spelletjes doen, eten, buiten bij het kampvuur vuurwerk kijken.. Ik heb er zin in!

Deze foute kersttrui kreeg ik van wehkamp, cute heh? Ik combineerde hem met mijn shiney plissé rok en sneakers. En.. hiermee steun ik ook nog eens het goede doel. Wehkamp schenkt namelijk voor elke inzending 1 euro aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Doe jij ook mee? Klik hier. MERRY CHRISTMAS!

foute kersttrui foute kersttrui

Doe jij mee met de foute kersttruien trend of ga je voor een classy outfit? Ook dan heb ik nog genoeg inspiratie voor je! Bekijk hier de favoriete party outfits van mij & Anouk.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
laarsjes tamaris
Hoe ik mijn favoriete laarsjes combineer

Misschien had je ze al voorbij zien komen op Instagram: mijn nieuwe taupe enkellaarzen! Ik ben er zo blij mee...

Sluiten