Fit Diary: 2015 start met nieuwe fit challenges!

Het nieuwe jaar betekent voor mij ook nieuwe Fit Challenges! Na afgelopen zomer Insanity te hebben gedaan, een 30 day ab challenge en actief ben gaan hardlopen is het tijd voor wat nieuws. Volgens mij herkennen wel meer mensen zich in een sportdipje tijdens de donkere wintermaanden. Hardlopen is lang niet zo leuk in het donker en de vrieskou en al helemaal niet met een lies blessure. Elke keer na het hardlopen heb ik pijn en ik vermoed dat ik hier even mee moet oppassen. Dat komt goed uit, want dan kan ik wat nieuws uitproberen! Maar first things first: nieuwe sportschoenen.

reebok cardio ultra reebok cardio ultra reebok cardio ultra

De Cardio Ultra schoenen van Reebok shop je hier

Deze ultra fitness-schoen van Reebok vond ik online en is een echte multitasker, perfect voor iemand als ik die van afwisseling houdt! Het voordeel van de Cardio Ultra (zo heet deze beauty) is dat deze is voorbereid op bewegingen in alle richtingen. Geen typische hardloopschoen dus maar juist heel geschikt voor bijvoorbeeld de groepslessen in de sportschool of HIT trainingen die je ook thuis met filmpjes van Youtube kunt doen.

smoothie

Tegenwoordig maak ik ook steeds meer smoothies, lekker en gezond! 

Nieuwe Fit Challenges

Ik ben het nieuwe jaar begonnen met een aantal nieuwe uitdagingen:

  • 30 Day Plank Challenge: Op Facebook werd ik door een vriendin uitgenodigd om hieraan mee te doen. Elke dag planken en steeds wat langer. Leuk, net wat voor mij!
  • 30 Days Ab Workout: Met alleen de plank oefening dagelijks krijg je geen wasbord. Mijn buikspieren zijn echt wel wat verslapt dus ik heb een nieuwe app gedownload voor dagelijkse buikspieroefeningen: 30 Days Ab Workout. Gezien ik al wat ervaring heb, heb ik gekozen voor Intermediate Level 1. Iets zwaarder dus dan mijn 30 Day Ab challenge van afgelopen zomer. Ik heb er inmiddels 10 dagen op zitten en het wordt nu al best heftig.
  • 30 Day Squat: Nog een nieuwe app, dit keer ga ik dan echt de squat challenge aan! Elke dag iets meer squats voor strakke benen en billen. Het ideale van deze challenge is dat tijd absoluut geen excuus is. Dat geldt eigenlijk ook voor de andere twee bovengenoemde workouts. Deze drie samen kosten natuurlijk iets meer tijd maar dan nog is het prima te doen!

abs buikspieren

squat appsquats

Naast deze apps ben ik Pilates gaan doen. Gewoon vanuit huis op mijn matje, heerlijk! Ik ben momenteel verschillende video’s aan het uitproberen maar deze is qua workout tot nu toe fanatiek. Veel herhalingen en je spieren beginnen bij sommige oefeningen echt te verzuren:

WORKOUT GEAR

Ook even een nieuw Yoga matje aangeschaft want die van mij viel bijna uit elkaar

marlou fit challenges

Tijd om weer wat te werken aan mijn buikspieren! Benieuwd naar het resultaat van mijn vorige ab challenge? Klik hier.

Daarnaast ben ik nog met een secret project bezig waar ik nu nog niet zoveel over kan zeggen. Het enige wat ik erover kwijt kan is dat wanneer je ook graag een Fit Challenge wilt doen je héél even geduld moet hebben. Er komt een hele leuke aan ;-)

Houd mijn Fit Diary in de gaten want als je deze leuk vindt om te lezen dan vind je the secret project zeker weten ook leuk!

PS. Volg Follow Fashion ook op Instagram!

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
marble macbook
7 X Sollicitatietips waardoor jij die baan krijgt

Je kent vast wel iemand in jouw omgeving die vaak solliciteert naar een baan en die dan ook áltijd de...

Sluiten