Fit Journaal: Lancering Followfitgirls & Challenge

Met deze grote glimlach heb ik de hele week rondgelopen. Ik had namelijk niet durven dromen dat het zusje van FollowFashion direct zo’n succes zou zijn! Heb je het gemist? Dan heb je waarschijnlijk onder een steen geleefd afgelopen week maar dat geeft niet.. Ik zal het nog even vertellen. Met alle liefde. En weer die big smile:)

Afgelopen week was super spannend want we gingen het zusje van Followfashion lanceren: Followfitgirls.com. Een fitspiration site waar ik samen met een aantal andere fitgirls schrijf over workouts, gezonde voeding en andere onderwerpen die te maken hebben met een healthy lifestyle. De kracht van Followfitgirls is dat we onze lezers op een persoonlijke manier motiveren. We zijn allemaal op onze eigen manier bezig om de beste versie van onszelf te worden. Hiermee willen we laten zien dat er niet één manier is voor een fitte levensstijl. Iedereen moet en kan z’n eigen weg hierin vinden. ‘Doe wat voor jou werkt’ is ons motto. Door middel van maandelijkse challenges dagen we andere meiden uit om hun lifestyle aan te passen.

Ik hield op FollowFashion natuurlijk al een Fit Diary bij maar vanaf nu kun je dus voor mijn sporty stories en andere tips & tricks terecht op Followfitgirls.com. Ik zal vanaf nu wekelijks in deze nieuwe rubriek Fit Journaal een samenvatting geven van zowel mijn artikelen als die van de andere Fitgirls.

February Fitgirl Challenge

We hebben de website gelanceerd samen met onze eerste challenge, de February Fitgirl Challenge. In no time hadden er meer dan 2.000 meiden zich opgegeven voor deze challenge waarbij je een schema krijgt met elke dag oefeningen voor verschillende spiergroepen. We hebben twee programma’s: één voor beginners en één voor gevorderden. Heb je deze challenge gemist en wil je nog instappen? Geen probleem! Je kunt elke dag van de week starten en dan tel jij deze gewoon als je eerste week. Meer info over de February Fitgirl Challenge vind je op de site van Followfitgirls en hieronder laat ik samen met Rosa de oefeningen zien.

Doe mee door je hier op te geven en volg Followfitgirls ook op Instagram: @Followfitgirls_com!

belang voeding strak lichaam

Het belang van voeding voor een strak lichaam

Dat de websitebezoekers in de eerste week al door het dak gingen had niet alleen te maken met de grote belangstelling voor de February Fitgirl Challenge. Het artikel van Denise over het belang van voeding bleek erg aan te slaan. Ze vertelt dat alleen sporten niet de key is naar een strak lichaam. Het is belangrijk dat je een negatieve energiebalans creëert. Meer weten? Klik hier om het hele artikel te lezen.

Don’t forget to stretch!

Iets wat er bij mij nog wel eens bij in schiet is stretchen voor en na mijn workout. Ik ben er nu echt op gaan letten en probeer het echt te doen want het is heel belangrijk. Lees hier meer over het belang van stretchen en bekijk hieronder de video van mij en Rosa waarin we een aantal stretchoefeningen laten zien.

Geen video’s van Followfitgirls missen? Abonneer je op het Youtube kanal.

werken-sporten

Een drukke baan geen excuus om geen strak lichaam te hebben

Fitgirl Chantal heeft een ontzettend drukke baan maar is het perfecte voorbeeld dat ze ondanks dat een super strak lichaam heeft. Discipline en wilskracht zijn twee belangrijke ingrediënten om dit te bereiken. Ze werkt zelf 10 tot 12 uur per dag en daarnaast natuurlijk ook nog een sociaal leven. Benieuwd hoe zij haar lichaam onderhoudt? Je leest het in haar blog. 

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
grote-sjaal
Outfit of the Day: Grote grijze sjaal

Een fijne grote sjaal is in de winter natuurlijk nooit een overbodige luxe en eigenlijk is een sjaal een multifunctioneel...

Sluiten