Fitjournaal: Upperbody workout en discipline

Het is weer zondag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuw Fitjournaal. Het Fitjournaal van deze week zit weer vol met de lekkerste recepten en tips op het gebied van voeding en sport van Followfitgirls. Na veel vragen over Denise haar schema, deelt ze haar Upperbody workout in video vorm! Ook zien we weer heel veel lekker eten voorbij komen in het eet- en sportdagboek van Rosa. Nog veel meer artikelen kwamen voorbij, dus lees snel verder voor de leukste artikelen van deze week op Followfitgirls.

Eet- en sportdagboek Rosa

fitjournaal

Het is weer tijd voor een nieuwe ronde eetdagboeken van de fitgirls. Zelf vind ik het altijd heel interessant en leuk om te zien wat anderen mensen eigenlijk eten. Herkennen jullie dit? Deze week is het de beurt aan Rosa om haar sport- en eetdagboek met jullie te delen. Stiekem is ze, net als Marlou, een echte cookiemonster. Maar ze kan ook absoluut niet zonder chocolade en snoepjes. Nu worden we wel erg nieuwsgierig naar je eetdagboek Rosa! Er komt heel veel lekker eten voorbij (rijstwafels met pindakaas), dus bekijk snel het sport- en eetdagboek van Rosa, hier.

Fotodagboekje Fitgirl Suus

fitjournaal

We blijven nog even in de dagboek sferen. Suus laat door middel van een fotodagboek zien wat ze deze week allemaal heeft meegemaakt. Zo heeft ze een lekker drukke week met veel shoots op de planning staan. Ook is ze samen met haar vriend 4 dagen geboekt voor een commercial. Ze geniet volop van de zonnige dagen en van haar laatste werkweek met het vooruitzicht van een maandje backpacken in Indonesië. Heerlijk! Nieuwsgierig? Bekijk hier haar fotodagboek.

Belangrijke les: Discipline is een geen onuitputbare bron

fitjournaal

Ana krijgt regelmatig de vraag hoe ze al dat sporten en gezond eten volhoudt. Of wat dacht je van de opmerking ‘ik wilde dat ik die discipline had’. Ze leert jullie een belangrijke les, namelijk dat discipline geen onuitputbare bron is. Dat heeft alles te maken met gewoontes. Maar hoe maak je van zoiets een gewoonte? Dat duurt toch heel lang? Klopt, je kunt niet verwachten dat je binnen een paar dagen een gewoonte ontwikkeld. Daarom geeft ze tips om van gezond eten en sporten een gewoonte te maken. Die tips kunnen we allemaal wel gebruiken toch? Lees het artikel hier.

Workout video – Upperbody workout Fitgirl Denise

fitjournaal

Yes, een nieuwe video! Na alle artikelen die Denise geschreven heeft over het krijgen van een strak lichaam, kreeg ze regelmatig de vraag hoe haar training er dan uitziet. Zo leerde ze jullie al dat voeding een belangrijke rol speelt, maar met krachttraining kun je je lichaam vormen. Daarom neemt ze jullie vandaag mee tijdens haar Upperbody training. Ze focust zich vooral op spieropbouw en traint daarom zo zwaar mogelijk. Bekijk haar Upperbody workout in video hier.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste fitnesstrends en tips kijk dan op Followfitgirls.com. Volg Followfitgirls voor motivatie ook op Instagram: @Followfitgirls_com.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
outfit inspiratie
Outfit Inspiratie: Sneaker kinda day

Vandaag is het tijd voor een nieuwe outfit inspiratie. Dat ik gek ben op ripped jeans heb je hier kunnen...

Sluiten