Fitjournaal: Happy New You Challenge & is vegan eten gezond?

Hoe gaat het met je goede voornemens en doelen voor 2018, still going strong? Of het je nu voor de wind gaat of niet, een ding is zeker: ons Fitjournaal geeft je een enorme health boost zodat je er weer volop tegen aan kunt. Op naar een happy new you!

In het Fitjournaal van deze week: transformation tuesday, eetdagboeken van Laura en Lianne, recept geroosterde bloemkool en meer!

Fitjournaal # week 2

Afgelopen twee week waren dit de meest gelezen blogs op Followfitgirls.com:

Happy New You Challenge

fitjournaal happy new you challengeHet is weer tijd voor een nieuwe challenge girls! Voor 2018 heb je vast een aantal goede voornemens en wat ons betreft hoort fit & happy blijven hier zeker bij! Daarom organiseren wij de Happy New You Challenge. Are you in?

Geroosterde bloemkool met knoflook & tijm

fitjournaal geroosterde bloemkoolIk heb een heerlijk recept voor jullie: geroosterde bloemkool met knoflook & tijm. Leuke bijkomstigheid is dat je voor deze heerlijk kruidige bloemkoolsteaks maar een paar ingrediënten nodig hebt en het is helemaal niet moeilijk om te maken.

Transformation Tuesday: fitgirl Zwaniek

fitjournaal zwaniekVoor deze rubriek vragen we een fitgirl te vertellen over de transformatie die zij heeft ondergaan. Soms heeft de transformatie effect op het uiterlijk, zoals bij Laura het geval was, maar nog veel vaker heeft de transformatie betrekking op het gedrag of mindset die iemand heeft. Vandaag is Zwaniek aan het woord.

What I eat in a day – eetdagboek Lianne

fitjournaal eetdagboek lianneIk vond het wel weer eens tijd om jullie zien wat ik op dit moment in mijn herstelproces van anorexia op een dag eet. Dus vandaar dit eetdagboek: What I eat in a day op een doordeweekse dag.

Workout met een stok kaarten voor jou en je buddy

fitjournaal kaarten workoutTijd voor een nieuwe workout! Train je graag met je buddy maar weet je even niet meer zo goed wat? Pak er een stok kaarten bij en doe gezellig mee!

Is vegan eten gezond?

fitjournaal veganAls je veganistisch eet, eet je 100% plantaardig en krijg je niet de ongezonde vetten binnen van bijvoorbeeld varkensvlees of lactose en dergelijke. Dat klopt helemaal, dat soort nadelige ingrediënten krijg je inderdaad niet meer binnen. Anna vraagt zich af of dat automatisch ook betekent dat alles wat plantaardig is gezond is?

Goede voornemens? Zo houd je ze vol!

fitjournaal voornemens volhoudenDit jaar ga je het echt anders aanpakken en je begint fanatiek met je goede voornemens om meer te gaan sporten en gezonder te eten. De realiteit is vaak dat je goede voornemens opeens als sneeuw voor de zon verdwijnen en je vervalt weer in je oude patroon. Met deze tips houd jij je goede voornemens wel vol!

Goede voornemens van Ana

fitjournaal voornemens anaAna blikt terug op haar voornemens van 2017 en heeft weer een mooi nieuw lijstje met doelen voor 2018 gemaakt. Heeft ze vorig jaar al haar doelen gehaald en wat is ze dit jaar van plan? Ana vertelt het je allemaal!

What I eat in a day – eetdagboek Laura

fitjournaal eetdagboek lauraAl meerdere malen heeft Laura een eetschema’s met jullie gedeeld, maar vandaag is het tijd voor een eetdagboek. Wat eet en drinkt ze zoal op één dag? Deze dag is voor Laura een rustdag, dus gaat ze even niet naar de gym. Haar eetpatroon is daarom anders dan op trainingsdagen, kijk maar: eetdagboek Laura.

Tot volgende week!

Wist je dat je deze producten beter kunt laten staan als je wilt afvallen?

Lees ook: 5 effectieve oefeningen voor je billen

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
vlog 1
VLOG: Vintage interieur shopping & thuiswerken

Mijn eerste 'random' vlog is een feit! Ik maak natuurlijk al langer video's maar dit zijn meestal gepresenteerde video's. Hoog...

Sluiten