Fitjournaal: Strakke benen, billen en buik & healthy pindarotsjes

Yay, het weekend staat voor de deur! Voor een healthy begin van je welverdiende vrije dagen heb ik weer een paar inspirerende en sportieve blogs voor je verzameld in het Fitjournaal van deze week. En voordat ik het vergeet: er staat ook een heel makkelijk, lekker en gezond recept voor pindarotsjes in. Echt een aanrader!

In het Fitjournaal van deze week onder andere: challenge voor strakke benen, billen & buik, 10 voedingsfabels en een recept voor healthy pindarotsjes!

Fitjournaal # week 29

Deze (en nog veel meer) leuke blogs over een healthy lifestyle stonden afgelopen week op Followfitgirls.com:

Challenge voor strakke benen, billen en buik

Heb jij moeite om je uurtje sporten niet ‘stiekem’ in te ruilen voor een gezellig drankje op het terras? No worries: Marlou en Rosa hebben een nieuwe Challenge voor super strakke benen, billen en buik voor je gemaakt.

10 fabels over (sport)voeding
fitjournaal 29 fabels voeding

Mag je na 9 uur ’s avond nou wel of niet eten, kun je nu beter vruchtensap of frisdrank drinken en val je door het eten van extra eiwitten echt sneller af? En zo zijn er nog (minimaal) 7 fabels over voeding die de ronde gaan. Laura zocht het voor je uit: zijn deze 10 fabels over (sport)voeding nou wel of niet waar?

Tips voor hardlopen met warm weer

fitjournaal hardlopen met warm weerAna is echt een hardloopfan en zelfs met dit warme weer trekt ze regelmatig haar sportschoenen aan om een x aantal kilometers te rennen. Wil jij ook blijven hardlopen met deze zomerse temperaturen? Ana geeft je 7 tips waardoor hardlopen met warm weer iets beter te doen is.

Optimaal zicht tijdens het sporten

fitjournaal optimaal zichtIk moet je iets bekennen: ik ben zo’n ijdeltuit die liever de hele dag binnen zit, dan dat ik met mijn bril op de straat op moet. In de sportschool zul je me dan ook nooit met een bril op tegenkomen. Maar wat is eigenlijk de beste optie voor optimaal zicht tijdens het sporten: een bril of lenzen? Ik zocht het voor je uit.

Recept: healthy pindarotsjes

fitjournaal healthy pindarotsjesBen jij net als Laura ook dol op bakken, en dan vooral lekkere recepten in een gezond jasje? Dan zou ik dit weekend zeker het recept van Laura voor healthy pindarotsjes gaan maken. Ik heb de ingrediënten al in huis, dus drie keer raden wat ik zondagmiddag ga doen…

Tot volgende week!

Wil je niet alleen op de hoogte blijven van de laatste fashion, lifestyle en interieur trends? Kijk op Followfitgirls.com, volg Followfitgirls op Instagram en op het YouTube kanaal van Marlou staan nog veel meer leuke workouts.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
favorieten sale
Marlou’s favorieten uit de SALE

De summer sale is in volle gang en dit is dus hét moment om nog een aantal mooie zomerse items...

Sluiten