Fitjournaal: Beach workout & 5 x gezond uit eten

Het is zomervakantie! Dus ik denk dat je nu op je vakantieadres bent of dat binnenkort je koffers pakt om te gaan, toch? Daarom heeft deze Fitjournaal een extra zomers tintje met onder ander een leuke workout voor op het strand en tips hoe je op een gezonde manier toch lekker uit eten kunt. Let’s get started!

In het Fitjournaal van deze week: de weekplanning van Ana, beach workout met Marlou, handige tips om gezond uit eten te gaan en nog veel meer.

Fitjournaal # week 31

Followfitgirls is the place to be over de meest uiteenlopende blogs en artikelen over een healthy lifestyle. Lees je mee?

Hoe combineer je werk, sport en andere leuke dingen?

fitjournaal weekplanningHoe deel je je week zo in dat je kunt werken, sporten en ook nog tijd hebt voor andere leuke dingen? Anna legt in haar weekplanning uit hoe zij dat aanpakt.

Full body workout

fitjournaal full body workoutMarlou heeft al best veel mooie plekken op de wereld gezien, zo was ze vorig jaar op Bali. Ook op dit prachtige eiland kon ze het niet laten om een workout video voor je op te nemen. Deze full body workout video duurt maar 15 minuten en het enige wat je nodig hebt is een matje (of een handdoek). Doe je mee?

5 X water met een smaakje

fitjournaal water met een smaakjeEen glas water is op warme zomerdagen heerlijk verkoelend, maar zelf komt het me na het zoveelste glas wel een beetje mijn neus uit. Herkenbaar? Probeer dan deze 5 recepten eens: 5 x water met een smaakje.

OneFit: always a great workout!

fitjournaal onefitEén systeem waarmee je op verschillende locaties kunt sporten en als je wilt elke dag een andere workout of les kunt volgen? Dat is het concept van het grootste health- en fitnessnetwerk van Nederland: OneFit. Ik ben exited, jij ook?

5 Tips: gezond uit eten

fitjournaal gezond uit etenDe kans is groot dat je op vakantie een of meerdere keren uit eten gaan. Dit is natuurlijk hartstikke, leuk en lekker gezellig, maar hoe pak je het aan als je ook op vakantie je healthy lifestyle wilt vasthouden? Daarom deze handige tips: 5 x gezond uit eten.

Beach workout

fitjournaal beach workoutMarlou nam op Ibiza, met een prachtig zonnetje op de achtergrond, een 9 minuten durende full body beach workout op. Een ideale workout waarin je in korte tijd het zweet goed los krijgt! Je hebt geen attributen nodig, alleen een matje (of handdoek) en water om tussendoor te drinken. Go for it!

Fijne vakantie en tot volgende week!

Wist je dat er niet alleen op Followfitgirls artikelen over een gezonde levensstijl staan, maar dat je op Followfashion naast blogs over fashion en interieur ook heel leuke tips over alles wat met lifestyle te maken kunt lezen?

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
a lot of fashion
Win: Kaarten voor A LOT OF FASHION

Het is party time bij STYLETODAY! Het evenement A Lot Of FASHION is dit jaar on tour en na de...

Sluiten