Fitjournaal: healthy nicecream & cardio workout

Heb je nog idee what to do this weekend? Deze editie van het Fitjournaal staat vol inspiratie en tips  voor een happy & healthy begin van je weekend. Wat dacht je van een recept om gezonde nicecream te maken, een pittige cardio workout met Marlou, en zelf ben ik helemaal enthousiast over de nieuwe collectie van Reebok. Klinkt als een healthy & happy begin van je weekend, toch?!

In het Fitjournaal van deze week: recept nicecream met kersen, cardio workout, Reebok shopping tip & nog veel meer.

Fitjournaal # week 34

De meest gelezen blogs op Followfitgirls.com van afgelopen week:

Sport en eetdagboek van Rosa

fitjournaal eetdagboek rosaRosa heeft een sport- en eetdagboek bijgehouden waarin ze laat zien hoe ze na een festivalletje hier en een taartje daar de ‘gezonde draad’ weer oppakt. Super inspirerend!

5 x water met een smaakje

fitjournaal water met een smaakjeOp warme zomerse dagen is water ons favoriete drankje omdat het zowel verfrissend als hydraterend en dorstlessend is. Maar na 10 glazen water wordt de smaak wel een beetje ‘saai’ en is daar toevallig nou heel makkelijk iets aan te doen: 5 ideeën voor water met een smaakje.

Workout: cardio & strenght

fitjournaal workout cardioHeb je weinig tijd, maar heb je wel zin om je even lekker in het zweet te werken? Doe dan mee met deze cardio & strenght workout video van Marlou.

Recept nicecream met kersen

fitjournaal nicecream kersenZon of geen zon, de zomer vraagt om ijs en daarom heeft Ana een lekker en gezond recept voor vegan ijs, ofwel: nicecream met kersen, voor je gemaakt.

Shopping tip: nieuwe Reebok collectie

fitjournaal reebokYay, de nieuwe Reebok collectie Crafted by Fitness is uit! Zo na de zomervakantie vind ik dat we onszelf best mogen trakteren op een nieuwe outfit. Shop je mee?

Tot volgende week!

Ben jij een van de lucky ones die nog op vakantie gaat en zoek je nog een outfit voor de lange vlucht naar je zonovergoten vakantiebestemming? 4 x de perfecte outfit voor in het vliegtuig.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Bandeau marlou
Monday Moodboard: bandana & bandeau

De bandana en de bandeau zijn dé zomeraccessoires van dit moment. En het fijne (en leuke) van een haarband is...

Sluiten