Fitjournaal: vegan banana bread & motivatietips

Niets is zo veranderlijk als het Hollandse weer! Er is echt geen peil op te trekken; woensdag lag ik in mijn bikini in de tuin en een dag later viel de regen met bakken uit de lucht. Toch is er een ding waar je altijd van op aan kunt: ons Fitjournaal is elke vrijdag vaste prik. Een heerlijk begin van je welverdiende weekend!

In het Fitjournaal van deze week: vegan banana bread met chocolade, Eva volgde een cursus surfen in Portugal, motivatietips & meer!

Fitjournaal # week 35

Dit waren de meest gelezen blogs over een happy & healthy lifestyle van de afgelopen week op Followfitgirls.com:

Recept: vegan banana bread

fitjournaal vegan banana breadOm haar 30ste verjaardag op het werk te vieren bakte Ana speciaal voor haar collega’s een vegan banana bread. En niet zomaar een banana bread; een bananenbrood met chocolade. Nomnomnom!

5 x valkuilen van trainen

fitjournaal valkuilenMerk je dat je uit je trainingen geen resultaat (meer) behaald? Let dan eens op deze fouten die er in kunnen sluipen. Ellen deelt 5 valkuilen van trainen die veel voorkomen, herken en voorkom ze voor een beter resultaat!

Surfen in Portugal

fitjournaal surfenSurfen, dát wilde Eva altijd al een keer proberen en dit jaar was het eindelijk zo ver. In het Portugese Cascais volgde ze een surfcursus. Benieuwd hoe zet het vond? Eva deelt haar ervaringen in de blog Surfen in Portugal.

Motivatietips na de vakantie

voordelen van sportenIs jouw vakantie ook zo snel voorbij gevlogen? Hoe dan ook, de zomer loopt op z’n einde en het ‘echte’ leven met begint weer. Ook in de sportschool, maar hoe pak je de draad weer op? Laat je inspireren door deze 6 motivatietips en just do it!

Tot volgende week!

Groots genieten op een paar vierkante meter onmogelijk? No way! Met deze tips kun je klein wonen en groots genieten!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
tuininspiratie veranda
Tuininspiratie: onze tuinverbouwing en veranda

Jaaa! Eindelijk mag ik deze blogpost schrijven en kan ik jullie het resultaat laten zien van onze tuinverbouwing. En dat...

Sluiten