Fitjournaal: nieuwe workout & 5 x healthy pleasures

Het Followfitgirls-team had afgelopen week de smaak goed te pakken en de inspirerende blogs met tips voor een healthy lifestyle vlogen je bij wijze van spreken om de oren. Valt het mee of tegen om vegan op vakantie te eten, wat zijn de voordelen van zwemmen en 5 healthy pleasure recepten en nog veel meer. Enjoy!

In het Fitjournaal van deze week: vegan pindakaaskoekjes, voordelen van zwemmen, gezonde healthy pleasures en nog veel meer!

Fitjournaal # week 38

Een selectie van de blogs van afgelopen week op Followfitgirls.com:

Recept vegan pindakaaskoekjes

fitjournaal vegan pindakaaskoekjesSofie weet het zeker: deze vegan pindakaaskoekjes zijn echt onweerstaanbaar en moet je proberen. Het is een super makkelijk recept met maar 4 ingrediënten. En ja, als er pindakaas in zit… dan weet je al genoeg. Succes met het weerstaan van deze vegan pindakaaskoekjes!

Workout: buikspieren & stretchen

Marlou maakte een nieuwe workout video vol buikspier- en stretchoefeningen! Doe je mee?

Vegan op vakantie

fitjournaal vegan op vakantieVegangirl Ana ging samen met haar vriend op vakantie naar Spanje om familie te bezoeken en om heerlijk te relaxen. Ana is Spaanse, dus ze wist al wel dat het een uitdaging zou worden om vegan op vakantie te eten. Ging het goed of viel het tegen? Ana vertelt het je allemaal.

Vechtsport alleen voor mannen? No way!

fitjournaal vechtsportVechtsport alleen voor mannen? Dat is verleden tijd! Er zijn steeds meer vrouwen, waaronder ikzelf, die vol enthousiasme de ring in stappen of op de mat hun ‘mannetje’ staan. Logisch want een vechtsport is super goed voor je body & mind.

5 x healthy pleasures

fitjournaal healthy pleasuresHealthy pleasures waar je volop van kunt genieten! Ja je leest het goed: lekker en gezond. De (meeste) bloggers van Followfitgirls zijn echte healthy bakexperts: 5 x gezonde recepten voor healthy pleasures. Bak je mee?

Zwem je fit

fitjournaal zwem je fitZwemmen vind ik heerlijk ontspannend en het is ook een hele effectieve full body workout. Dus stop je bikini, duikbril en handdoek in je sporttas, op naar het zwembad en zwem je fit!

Ontbijtrecept Shakshuka

fitjournaal ShakshukaShakshuka een vegetarisch wereldgerecht en wordt in verschillende landen op verschillende manieren gegeten. Ana maakt het vaak in het weekend omdat het ietsje meer tijd kost. Trouwens, shakshuka is ook heerlijk als lunch.

Tot volgende week!

Heb je zaterdag nog geen plannen? Kom dan naar de grote Blogger Closet Sale in Groningen waar Marlou en andere influencers en bloggers kleding, schoenen en accessoires verkopen.

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
marlou volkerink
10 X Dingen nu ik 30 ben

Afgelopen april werd ik dertig. The big 30 is here.. Toen ik twintig was vond ik dertigers altijd al zo...

Sluiten